Εκτιμήσεις Βάσεων: Ο αναθεωρημένος πίνακας του Στρατηγάκη

Εκτιμήσεις Βάσεων: Ο αναθεωρημένος πίνακας του Στρατηγάκη

Εκτιμήσεις Βάσεων 2021: Σε λιγότερο από μία εβδομάδα θα πάρει τέλος η αγωνία των υποψηφίων, οι οποίοι έλαβαν μέρος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων θα ανακοινωθούν έως τις 30 Αυγούστου. Μέχρι αυτή στιγμή προχωρούν κανονικά όλες οι ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών ώστε τα αποτελέσματα να εκδοθούν χωρίς να υπάρχουν οι όποιες καθυστερήσεις. Πιθανές ημερομηνίες για την ανακοίνωση των βάσεων είναι η 26, 27 και η 30 Αυγούστου.

Δείτε παρακάτω τον αναθεωρημένο πίνακα με τις τελικές εκτιμήσεις του Στράτου Στρατηγάκη για τις Βάσεις 2021 για 453 Τμήματα.


Την πρόβλεψή του για το πώς θα κινηθούν οι βάσεις εισαγωγής στις πανεπιστημιακές σχολές παρουσιάζει ο σύμβουλος σταδιοδρομίας, Στράτος Στρατηγάκης.

Υπενθυμίζεται πως τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας παρουσιάσουν (την ημέρα ανακοίνωσης των βάσεων) σε ζωντανή ροή τους ΠΙΝΑΚΕΣ των Βάσεων 2021 για κάθε Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση μέσα από την αρχική σελίδα foititikanea.gr και μέσα από την κατηγορία Βάσεις Αποτελέσματα 2021ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

Οι πίνακες με τις εκτιμήσεις

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Εκτιμήσεις των Βάσεων 2021

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr