Δείτε ΕΔΩ τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων 2021

Δείτε ΕΔΩ τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων 2021

Πανελλήνιες 2021 (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)Άνοιξε στις 12:30 το μεσημέρι η πλατφόρμα για τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων 2021 όπως σας είχαν ενημερώσει τα «Φοιτητικά Νέα» ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να εκδοθούν νωρίτερα οι βαθμοί από τις 13:00 που είχε αρχικά ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας.

Πιο αναλυτικά οι υποψήφιοι ΓΕΛ - ΕΠΑΛ μπορούν να δουν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων (Βαθμολογίες) μέσα από την ειδική εφαρμογή results.it.minedu.gov.gr του Υπουργείου Παιδείας, μέσα από τις καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ή μέσω SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.


Υπενθυμίζεται ότι οι καταστάσεις θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Αν συγκεντρώσεις ή γνωρίζεις κάποιον που θα έχει συγκεντρώσει υψηλά μόρια και θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων των Πανελλαδικών εξετάσεων 2021 μπορείς να έρθεις σε επαφή με τα «Φοιτητικά Νέα» στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των υποψηφίων στις πανελλήνιες εξετάσεις το Υπουργείο Παιδείας θα αναρτήσει τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για τις επιδόσεις των υποψηφίων. Τα «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσουν ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά. Μείνετε Συντονισμένοι!

Τα Στατιστικά των Πανελλαδικών 2021 – ΠΙΝΑΚΕΣ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr