results.it.minedu.gov.gr: Τι εμφανίζει η πλατφόρμα για τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων

results.it.minedu.gov.gr: Τι εμφανίζει η πλατφόρμα για τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων

Πανελλήνιες 2021 (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ): Μόνο μερικά λεπτά έχουν απομείνει μέχρι την γνωστοποίηση, ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, βαθμολογιών των μαθημάτων των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

SOS: Βγήκαν οι βαθμοί των Πανελληνίων 2021


Πιο αναλυτικά οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων (Βαθμολογίες) σήμερα Παρασκευή 09/07 μετά τις 13:00 το μεσημέρι μέσα από την ειδική εφαρμογή results.it.minedu.gov.gr του Υπουργείου Παιδείας ή μέσα από τις καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταστάσεις θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Αν συγκεντρώσεις ή γνωρίζεις κάποιον που θα έχει συγκεντρώσει υψηλά μόρια και θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων των Πανελλαδικών εξετάσεων 2021 μπορείς να έρθεις σε επαφή με τα «Φοιτητικά Νέα» στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τι εμφανίζει η πλατφόρμα

«Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα ανακοινωθούν σήμερα Παρασκευή 9-7-2021, μετά τη 1.00 μ.μ. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην παρούσα ιστοσελίδα πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2021.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr