Δωρεάν ενημέρωση για το Μηχανογραφικό 2021 από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δωρεάν ενημέρωση για το Μηχανογραφικό 2021 από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μηχανογραφικό 2021: Το Οικονομικό Πανεπιστημίου Αθηνών παρέχει συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίο σε υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι αναμένουν τώρα την ανακοίνωση των βαθμολογιών τους από το υπουργείο Παιδείας καθώς και την τιμής της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής ανά Πανεπιστημιακό Τμήμα ώστε να μπορέσουν στην συνέχεια να καταθέσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.


Το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) υλοποιεί για έβδομη συνεχή χρονιά, πρωτοβουλία ενημέρωσης για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά αποκλειστικά τα επιστημονικά αντικείμενα που προσφέρει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο των οκτώ προπτυχιακών του τμημάτων. Η δράση συμβουλευτικής, θα προσφέρεται όλο το διάστημα που οι υποψήφιοι φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέτουν τα μηχανογραφικά τους δελτία.

Έτσι, καθημερινά, το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ θα παρέχει πληροφόρηση και θα απαντά στα ερωτήματα των υποψηφίων φοιτητών κατά τις ώρες 12:00 – 15:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με τα στελέχη του Γραφείου Διασύνδεσης τηλεφωνικά στο: 210 8203 819, 825 και ηλεκτρονικά στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η παραπάνω υπηρεσία, την οποία έχουν ήδη αξιοποιήσει περισσότεροι από 900 υποψήφιοι, αποτελεί πλέον θεσμό για το Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Ιδρύματος προς τους υποψήφιους νέους επιστήμονες.

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2021.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr