Τα θέματα των Αγγλικών ήταν από τα πιο βατά των τελευταίων 11 ετών

Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα των Αγγλικών ήταν από τα πιο βατά των τελευταίων 11 ετών

Θέματα Πανελληνίων 2021: Ήταν εύκολα ή δύσκολα τα σημερινά θέματα που έπεσαν στο Ειδικό Μάθημα "Αγγλικά" των Πανελληνίων Εξετάσεων 2021.

«Τα φετινά θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων στην αγγλική γλώσσα θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν σχετικά εύκολα ή μέτριας δυσκολίας.


Το κείμενο του θέματος Α ήταν αρκετά σαφές και κατανοητό, πλαισιωμένο από σχετικά ερωτήσεις κατανόησης, ενώ τα θέματα Β1 και Β2 ήταν από τα πιο εύκολα που έχουν υπάρξει. Μικρή προσοχή χρειαζόταν στο θέμα Β3, προκειμένου να γίνει σωστά η αντιστοίχιση των παραγράφων, έτσι ώστε να συνδεθούν κατάλληλα και να βγαίνει νόημα στην ιστορία του μύθου. Τέλος, η έκθεση, η οποία περιελάμβανε e-mail σε φίλο, είχε πολύ απλές και ξεκάθαρες οδηγίες ως προς το περιεχόμενο του κειμένου που έπρεπε να παραχθεί, ενώ προς όφελος των υποψηφίων ήταν και το γεγονός πως ήταν ανεπίσημου ύφους.

Συνολικά, τα σημερινά θέματα ήταν από τα πιο βατά των τελευταίων 11 ετών, ενώ τα σημεία δυσκολίας που θα μπορούσαν να προβληματίσουν τους υποψήφιους ήταν ελάχιστα».

Τον παραπάνω σχολιασμό των θεμάτων του Ειδικού Μαθήματος "Αγγλικά" κάνει στα «Φοιτητικά Νέα» ο Γιώργος Κουμεντάκης, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη διδακτική της Αγγλικής και ιδιοκτήτης κέντρου ξένων γλωσσών.

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2021.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr