Πότε θα βγουν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2021

Πότε θα βγουν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2021

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (02/07)

Πανελλαδικές (2021) Βαθμοί Μαθημάτων: Οριστικοποιήθηκε για τις 9 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία θα λειτουργήσουν όλα τα ΓΕΛ, από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως η ημερομηνία ανακοίνωσης για τα αποτελέσματα των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Παιδείας.


Συντονιστείτε στις 9 Ιουλίου 2021 στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2021 και για τα Στατιστικά Στοιχεία (Πανελλαδικών) των φετινών βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Η υπουργός Παιδείας κατέληξε σ' αυτή την ημερομηνία έχοντας τη διαβεβαίωση από τους αρμόδιους ότι όλα θα είναι έτοιμα όσον αφορά στην πλατφόρμα δήλωσης των υποψηφίων, προκειμένου να λάβουν με sms τις βαθμολογίες (για να υποβάλετε αίτηση για την αποστολή των βαθμών στο κινητό πατήστε εδώ).

Όσον αφορά στη διακύμανση των βάσεων δεν μπορεί να υπάρξει καμία εκτίμηση, εάν δεν έχουμε τον βασικό παράγοντα που είναι οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων ανά μάθημα.

Το έγγραφο του υπουργείου Παιδείας δίνει επίσης τις ακόλουθες οδηγίες προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στα Λύκεια:

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. την Παρασκευή 9-7-2021 το πρωί, αμέσως μόλις παραλάβουν όλα τα σχετικά δέματα, παρακαλούνται να παραδώσουν στους Διευθυντές των Γενικών Λυκείων περιοχής ευθύνης τους τα δέματα που θα περιέχουν:

α. τα αποκόμματα των τετραδίων και

β. τις δύο εκτυπώσεις καταστάσεων.

Ο (Υπο)Διευθυντής κάθε ΓΕΛ μαζί με ένα μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των δύο καταστάσεων και των αποκομμάτων, πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ των αναλυτικών ονομαστικών καταστάσεων και των αποκομμάτων. Στη συνέχεια οι (Υπο)Διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες ΜΟΝΟ τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Την ίδια ημέρα τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από την αρχική σελίδα foititikanea.gr θα αναρτήσουν τους πίνακες με τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021.

Συντονιστείτε στις 9 Ιουλίου 2021 στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2021 και για τα Στατιστικά Στοιχεία (Πανελλαδικών) των φετινών βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Για να ενημερωθείτε πρώτοι για τις βαθμολογίες / αποτελέσματα των Πανελλαδικών πατήστε εδώ.


ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι βαθμολογίες στα μαθήματα που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη με επικρατέστερες ημερομηνίες να είναι μεταξύ 7 με 9 Ιουλίου. Η πιθανότητα να ανακοινωθούν νωρίτερα έχει απομακρυνθεί λόγω του ότι μερικά Βαθμολογικά Κέντρα θα αποστέλλουν ακόμη τις βαθμολογίες τους προς το Υπουργείο Παιδείας.

Τα «Φοιτητικά Νέα» σε ενημερώνουν πως πέρσι οι βαθμοί των πανελλαδικών είχαν ανακοινωθεί στις 10 Ιουλίου 2020, πρόπερσι στις 28 Ιουνίου 2019, το 2018 στις 29 Ιουνίου και το 2017 στις 30 Ιουνίου. 

Οι φετινοί υποψήφιοι για πρώτη φορά φέτος θα πληροφορηθούν τις βαθμολογίες τους και μέσω του κινητού τους τηλεφώνου με sms που θα σταλούν από την αρμόδια Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Την ίδια ημέρα τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από την αρχική σελίδα foititikanea.gr θα αναρτήσουν τους πίνακες με τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021.

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλήνιες, Μηχανογραφικό, Συμβουλές, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Βάσεων πατήστε εδώ.

Συντονιστείτε το πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2021 και για τα Στατιστικά Στοιχεία (Πανελλαδικών) των φετινών βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Για να ενημερωθείτε πρώτοι για τις βαθμολογίες / αποτελέσματα των Πανελλαδικών πατήστε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2021.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr