Έκθεση ΕΠΑΛ Πανελλήνιες 2021

ΕΠΑΛ: Το ΘΕΜΑ της Έκθεσης (2021)

Πανελλήνιες 2021: Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών (έκθεση) ξεκίνησαν σήμερα (Τρίτη 15/06/2021) οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021 για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν το θέμα που έπεσε μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο (εδώ):


ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Oι υποψήφιοι ΕΠΑΛ των Πανελλαδικών Εξετάσεων κατά την είσοδό τους στο εξεταστικό κέντρο υποχρεούνται, εκτός του δελτίου εξεταζομένου και την ταυτότητα ή το διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας που φέρει φωτογραφία, να επιδεικνύουν και το εκτυπωμένο ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή τη χειρόγραφη βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test). Κατά την είσοδό τους στην αίθουσα εξέτασης τοποθετούν οι ίδιοι το εκτυπωμένο ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή τη χειρόγραφη βεβαίωση στην έδρα. Μετά την παράδοση του γραπτού τους, παραλαμβάνουν το ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή τη χειρόγραφη βεβαίωση.

Μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα θέματα, τις προτεινόμενες λύσεις και τον σχολιασμό των θεμάτων.

Καθημερινά τα «Φοιτητικά Νέα» θα βρίσκονται δίπλα στους υποψήφιους των Πανελλαδικών και στους γονείς των υποψηφίων παρουσιάζοντας τους έγκαιρα τόσο τα (ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2021) όσο και τις (ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2021).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr