Τελική επιβεβαίωση αιτήσεων των υποψηφίων για τις Πανελλήνιες 2021 (ΠΡΟΣΟΧΗ)

Τελική επιβεβαίωση αιτήσεων των υποψηφίων για τις Πανελλήνιες 2021

Πανελλήνιες 2021: Το Υπουργείο Παιδείας με το έγγραφο του Φ251/41294/Α5/12-04-2021 ενημερώνει ότι: κατά το τρέχον σχολικό έτος, λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών, η υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης (Α-Δ) από τους υποψηφίους έγινε σε δύο φάσεις: το Νοέμβριο για τους μαθητές και τον Μάρτιο για τους αποφοίτους.

Όσον αφορά τους αποφοίτους, η διαδικασία ολοκληρώθηκε πλήρως, έγινε οριστική παραλαβή των Α-Δ, εκτυπώθηκαν δύο αντίγραφα, ελέγχθηκαν, υπογράφηκαν και ένα από αυτά παρελήφθη από τον υποψήφιο απόφοιτο.


Όσον αφορά τους μαθητές, έχει μείνει σε εκκρεμότητα η τυπική ολοκλήρωση της διαδικασίας. Παρακαλούνται οι (Υπο)Διευθυντές των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ να ολοκληρώσουν άμεσα την Α-Δ των μαθητών με εκτύπωση, έλεγχο, υπογραφή και παράδοση ενός αντιγράφου στους μαθητές.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι (μαθητές και απόφοιτοι) με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες πρέπει να έχουν ήδη προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ή τουλάχιστον εμπρόθεσμη αίτηση η οποία θα εκφράζει την επιθυμία τους για προφορική ή γραπτή εξέταση κατά περίπτωση) και να έχουν χαρακτηριστεί ανάλογα στο ΠΣ myschool.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr