Η Κεραμέως για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών 2021 από τις «κόκκινες» περιοχές

Η Κεραμέως για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου από τις «κόκκινες» περιοχές που θα συμμετέχουν στις Πανελλαδικές 2021

Πανελλήνιες 2021: Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως σε ερώτηση δημοσιογράφου στην ΕΡΤ σχετικά με την πιθανότητα να υπάρξει πρόβλεψη στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που ζουν στις κόκκινες περιοχές και συνεχίζουν την τηλεκπαίδευση, ξεκίνησε την απάντησή της με τη διευκρίνιση πως η εξεταστέα ύλη προχωρά κανονικά στα παιδιά που κάνουν μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

«Παρακολουθούμε κάθε εβδομάδα πού βρίσκεται η ύλη και σας διαβεβαιώ προτού κλείσει η χρονιά έχουμε μία πλήρη εικόνα του ποια ύλη ακριβώς έχει καλύψει κάθε σχολείο της χώρας» ανέφερε η υπουργός Παιδείας. Πρόκειται για μια διαδικασία, είπε, που γίνεται και ανεξαρτήτως πανδημίας.


«Ο στόχος μας είναι τα σχολεία να είναι ανοιχτά, προφανώς προστατεύοντας τη δημόσια και την ατομική υγεία» σημείωσε η Νίκη Κεραμέως και συνέχισε λέγοντας: «Παρακολουθούμε πολύ στενά την εξέλιξη της κάλυψης της ύλης και σε κάθε περίπτωση, πριν από το τέλος της χρονιάς έχουμε συνολική εικόνα και με βάση αυτή τη συνολική εικόνα επιλέγονται και τα θέματα» για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021.

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2021.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr