Διευκρινίσεις για την (Αίτηση-Δήλωση) Πανελληνίων 2021

Διευκρινίσεις για την αίτηση Πανελληνίων 2021

Πανελλήνιες 2021: Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών σχετικά με την Αίτηση-Δήλωση των υποψηφίων (μαθητών και αποφοίτων) για συμμετοχή στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021 τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πώς:

1. Νωρίτερα από άλλες χρονιές και εντός του Νοεμβρίου θα δηλώσουν φέτος τη συμμετοχή τους στις πανελλήνιες εξετάσεις οι μαθητές της Γ' λυκείου.


Ξεκίνησε η υποβολή Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές 2021 (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)

2. Έως τώρα, οι μαθητές υπέβαλλαν αίτηση - δήλωση συμμετοχής, στην οποία συμπληρώνουν τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν, εντός του Μαρτίου.

3. Για φέτος, μέχρι τέλος Νοεμβρίου μόνο οι μαθητές ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 θα υποβάλουν την Αίτηση - Δήλωση στη σχολική τους μονάδα.

4. Το Υπουργείο Παιδείας θα εκδώσει τη σχετική εγκύκλιο με όλες τις λεπτομέρειες και οδηγίες καθώς και τα υποδείγματα των Αιτήσεων - Δηλώσεων ανά κατηγορία υποψηφίων. Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας ενημερώσουν πρώτοι ΕΔΩ.

5. Η υποβολή της Αίτησης - Δήλωσης θα γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη σχολική μονάδα και η οποία στη συνέχεια θα καταχωριστεί ηλεκτρονικά.

6. Με μελλοντική απόφαση θα καθοριστεί ο χρόνος και η διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων - Δηλώσεων των αποφοίτων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021.

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2021.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr