Γονέας Υποψηφίου: "Τίτλοι τέλους των Πανελλαδικών και των ονείρων..."

Γονέας Υποψηφίου: "Τίτλοι τέλους των Πανελλαδικών και των ονείρων..."

Πανελλήνιες 2020: Γράφει στα «Φοιτητικά Νέα» γονέας υποψηφίου των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 με το παλαιό σύστημα: 

"Αυτές τις ημέρες όλα τα μέσα ενημέρωσης και φυσικά η Πολιτική Ηγεσία, ασχολούνται με τις επιτυχίες των παιδιών στις Πανελλαδικές 2020.


Συγχαρητήρια σε όλα τα Παιδιά, Παλαιό και Νέο Σύστημα, για την Επιτυχία τους αλλά και για τον Αγώνα τους.

Πριν πέσουν όμως οι Τίτλοι αυτών των Πανελλαδικών 2020 κάποιος όμως πρέπει να Συγχαρεί και τα παιδιά, Παλαιού και Νέου Συστήματος, που έκαναν ένα πραγματικό και επίπονο αγώνα αλλά δεν πετύχανε τον Στόχο τους.

Μπράβο σε όλους εσάς για την προσπάθεια σας!!!!

Ειδικά όμως ένα Μεγάλο Μπράβο στους υποψήφιους με το Παλαιό Σύστημα που βιώσανε για 2η φορά τη διαδικασία των Πανελληνίων, πετύχανε το στόχο τους στη βαθμολογία για την εισαγωγή τους στις σχολές που επιθυμούσανε αλλά τελικά λόγο μία λάθος απόφασης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Π&Θ, για την ποσόστωση των θέσεων, δεν «περάσατε» στην Σχολή που θέλανε.

Σε αυτούς ειδικά τους υποψήφιους θέλω να πω ότι για εμάς όλους, τους Γονείς και τους Φίλους, πετύχανε και είναι άξιοι διπλών συγχαρητηρίων.

Δεν πρέπει ούτε μία στιγμή ν’ απαξιώσουν τον εαυτό τους και την προσπάθειά τους, καθώς δεν αξιολογήθηκαν αξιοκρατικά και ισόνομα βάση των αποτελεσμάτων τους, αλλά βάση μίας ΛΑΘΟΣ και ΑΔΙΚΗΣ απόφασης της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Και εάν κάθε μέρα από την Παρασκευή 28 Αυγούστου, ξυπνάτε και κοιμάστε με ένα τεράστιο Γιατί, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να το αφήσετε γρήγορα πίσω σας γιατί ένα είναι το σίγουρο, ότι ΕΣΕΙΣ δεν φταίξατε πουθενά.

Τα ΟΝΕΙΡΑ σας και οι Προσπάθειες ήταν απλώς οι «Παράπλευρες Απώλειες» μίας κακής Πολιτικής απόφασης.

Εύχομαι από καρδιάς κανένα παιδί να μη ζήσει αυτό τον πόνο και την απογοήτευση που βιώνουμε αυτές τις ημέρες τα παιδιά μας.

Εύχομαι να μην ξανά-υπάρξει ΠΟΤΕ τέτοια αναλγησία και ανισονομία από την Πολιτική Ηγεσία σε αυτή τη Χώρα.

Κλείνοντας αυτό το κείμενο ως Γονιός θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους, και στο παιδί μου φυσικά, να μην εγκαταλείψετε τα Όνειρα σας και την προσπάθεια σας.

Δεν αξίζει καμία Πολιτική Ηγεσία να υποθηκεύσει το Μέλλον σας.

« Τίτλοι Τέλους……….»"

Ο Γονιός που δεν μπορεί ν’ απαντήσει στο ΓΙΑΤΙ;;

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 μπορείτε να την δείτε εδώ.

*Τις επιστολές σας μπορείτε να τις στέλνετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2021.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr