Μόρια εισαγωγής 2020: Με τι βαθμολογία μπαίνετε στις Σχολές των Πανεπιστημίων

Μόρια εισαγωγής 2020: Με τι βαθμολογία μπαίνετε στις Σχολές των Πανεπιστημίων

Αποτελέσματα Βάσεων 2020: Τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από το παρόν άρθρο θα σας παραθέσουν τις πληροφορίες σχετικά με τις βαθμολογίες που χρειάζεστε για να μπείτε στις Σχολές / Τμήματα των Πανεπιστημίων. 

Πιο αναλυτικά, σε λίγο θα σας παρουσιάσουν σε ζωντανή ροή τους ΠΙΝΑΚΕΣ των Βάσεων 2020 για κάθε Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση για το 2020, καθώς αναμένεται να αναρτηθούν σήμερα Παρασκευή, 28 Αυγούστου (2020).


Τα αποτελέσματα απεστάλησαν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του. 

Μείνετε Ενημερωμένοι εδώ για την Διαδικασία Εγγραφών των Πρωτοετών Φοιτητών 2020-2021 στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Από στιγμή σε στιγμή χιλιάδες υποψήφιοι θα μάθουν αν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της αρεσκείας τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα ή θα ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους του χρόνου μέσω των Πανελλαδικών 2021.

Μην ξεχνάς ότι τα «Φοιτητικά Νέα» είναι το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως Πρωτοετής Φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την είσοδο σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Την ενημερωτική σελίδα των Πρωτοετών Φοιτητών 2020-2021 μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Οι ΠΙΝΑΚΕΣ με τις Βάσεις 2020

Οι πίνακες με τις Βάσεις Εισαγωγής 2020 θα αναρτηθούν εδώ. Μείνετε Συντονισμένοι!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!


SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» μέσω του www.foititikanea.gr για να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ για την διαδικασία των ΕΓΓΡΑΦΩΝ στα Πανεπιστήμια!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr