19.610 μόρια συγκέντρωσε Τάνια Καραγουδάκη στις Πανελλαδικές 2020 -Στόχος η Ιατρική

19.610 μόρια συγκέντρωσε Τάνια Καραγουδάκη του 1ου ΕΠΑΛ Μεγάρων στις Πανελλαδικές

Πρώτοι των Πρώτων Πανελληνίων 2020: H Τάνια Καραγουδάκη, μαθήτρια του 1ου  ΕΠΑΛ Μεγάρων, συγκέντρωσε 19.610 μόρια (Τμήμα Υγείας και Ευεξίας) και μοιράζεται με τα «Φοιτητικά Νέα» την εμπειρία της και τα σχέδιά της.

Στόχος της Τάνιας είναι η Ιατρική, απόφαση που έχει πάρει ήδη από το Γυμνάσιο. Σχετικά με τη μελέτη της, μας λέει:


«Θα μπορούσα να πω ότι τηρούσα ένα πρόγραμμα, το οποίο περιελάβανε τόσο διάβασμα, όσο και ώρες ξεκούρασης. Το πρόγραμμα που είχα οργανώσει μου έδινε τη δυνατότητα να ξεκουράζομαι και να ασχολούμαι με πράγματα που με ευχαριστούν.»

Θεωρεί πως η σωστή διατροφή και η συγκέντρωση ήταν δύο πολύ σημαντικοί παράγοντες που βοήθησαν τη μνήμη της, ενώ πιστεύει πως η ησυχία στο σπίτι είναι πολύ σημαντική για τη μελέτη.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, λέει στα «Φοιτητικά Νέα», ένιωσε μεγάλη χαρά, ευτυχία και συγκίνηση.

Θεωρεί πως η προσπάθειά της ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική, καθώς οι κόποι της απέδωσαν καρπούς, πράγμα που έκανε και τους γονείς της να χαρούμενους. Μας αναφέρει πως οι γονείς της της παρείχαν πολύ μεγάλη ψυχολογική στήριξη και την βοήθησαν στο να παίρνει δυνάμεις ώστε να αποδίδει περισσότερο.

Η Τάνια, συνεχίζει, λέγοντας για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών 2021:

«Θα ήθελα να συμβουλεύσω τους μαθητές να μην εγκαταλείπουν τα όνειρα τους, να προσπαθούν για το καλύτερο και να είναι ψύχραιμοι σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.»

Πιστεύει πως στην απόδοσή της συνέβαλε τόσο το Σχολείο όσο και το φροντιστήριο, αλλά και η προσωπική της μελέτη.

Δεν ξεχνά να αναφερθεί στους καθηγητές του Σχολείου της:

«Θα ήθελα, όμως, να δώσω ιδιαίτερη έμφαση στους καθηγητές του Σχολείου, οι οποίοι, καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας μου, βρίσκονταν δίπλα μου ανά πάσα ώρα και στιγμή.»

Τέλος, αφήνει το μήνυμά της για την σημασία του Σχολείου:

«Θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι μαθητές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο σχολείο, καθώς έτσι εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και δίνουν την δυνατότητα στους καθηγητές τους, να τους μεταλαμπαδεύσουν ολοένα και περισσότερες γνώσεις.»

Τα «Φοιτητικά Νέα» στον αγώνα αναζήτησης των «Πρώτων των Πρώτων» των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλήνιες, Μηχανογραφικό, Συμβουλές, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Βάσεων πατήστε εδώ.

Περισσότερα άρθρα για τους Πρώτους των Πρώτων Πανελλαδικών 2020 μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλαδικές 2020. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr