Η υποψήφια Άσπα Μαθιουδάκη συγκέντρωσε 19.580 μόρια στις Πανελλαδικές 2020

Η υποψήφια Άσπα Μαθιουδάκη συγκέντρωσε 19.580 μόρια στις Πανελλαδικές 2020

Πρώτοι των Πρώτων Πανελληνίων 2020: Η Άσπα Μαθιουδάκη, μαθήτρια του 2ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου Κρήτης, μίλησε στα «Φοιτητικά Νέα» και μοιράστηκε μαζί μας την Βαθμολογία της και την εμπειρία της καθόλη τη διάρκεια προετοιμασίας της για τις Πανελλήνιες.

Η Άσπα, που συγκέντρωσε 19.580 μόρια στις Πανελλαδικές 2020, δήλωσε πως από πολύ νεαρή ηλικία, της άρεσε να διαβάζει και στόχος της ήταν να γίνει οδοντίατρος. Συγκεκριμένα, αναφέρει στα «Φοιτητικά Νέα»:


«Από το νηπιαγωγείο, θυμάμαι τον εαυτό μου να λέει στην οικογένειά μου πως όταν μεγαλώσω θα γίνω οδοντίατρος.»

Μας αναφέρει πως ο στόχος της είναι να περάσει στη Σχολή Οδοντιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κίνητρο την αγάπη της για την Οδοντιατρική. Μάλιστα, μας τόνισε πως της αρέσει πολύ να βοηθάει τους ανθρώπους, οπότε, μέσα από την εισαγωγή της σε αυτή τη Σχολή, θα μπορέσει να το καταφέρει.

Μοιράστηκε με τα «Φοιτητικά Νέα», πως το πρόγραμμα της ήταν αρκετό απαιτητικό, καθώς απαιτούσε πολλές ώρες διαβάσματος, επιμονής και υπομονής, και παρότι ο χρόνος της ήταν πολύ περιορισμένος, πάντα προσπαθούσε να συνδυάσει όλες τις ασχολίες της.

Διευκρινίζει δε, πως η σωστή προετοιμασία, ο προγραμματισμός και ο καλός ύπνος την βοήθησαν, έτσι ώστε να αποδώσει καλύτερα στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Η Άσπα, μας δήλωσε πως, μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, ένιωσε απερίγραπτη χαρά και ικανοποίηση που η προσπάθειά της απέδωσε και πως, παράλληλα, οι γονείς της χάρηκαν πάρα πολύ για τα αποτελέσματα, ενώ καθόλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, η οικογένειά της της παρείχε αμέριστη υποστήριξη.

Συμβουλεύει τους υποψηφίους Πανελλαδικών 2021 να έχουν ένα ορθό πρόγραμμα διαβάσματος και να επιμένουν για να πετύχουν αυτό που αγαπούν.

Η Άσπα είπε στα «Φοιτητικά Νέα» πως η απόδοσή της προήλθε: από την στήριξη που είχε από τους αγαπημένους της καθηγητές -οι οποίοι πίστεψαν σε εκείνη-, φυσικά από την προσωπική προσπάθειά της, αλλά και από την βοήθεια που είχε από την οικογένειά της.

Τέλος, μας ξεκαθαρίζει πόσο σημαντική είναι η κατάκτηση της γνώσης μέσα από το σχολείο, διότι σίγουρα δημιουργεί ανθρώπους με παιδεία, για ένα καλύτερο αύριο.

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλήνιες, Μηχανογραφικό, Συμβουλές, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Βάσεων πατήστε εδώ.

Περισσότερα άρθρα για τους Πρώτους των Πρώτων Πανελλαδικών 2020 μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλαδικές 2020. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr