Αντίστροφη μέτρηση για τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων 2020

Αντίστροφη μέτρηση για τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων 2020

Πανελλήνιες (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ): Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων / βαθμολογιών των μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Κι αυτό γιατί, οι βαθμολογίες των μαθημάτων που εξετάστηκαν στις Πανελλαδικές 2020 των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ θα ανακοινωθούν (όπως σας αποκάλυψαν ΠΡΩΤΟΙ τα «Φοιτητικά Νέα») την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, μετά τις 13.00. Εκείνη την ημέρα θα λειτουργήσουν όλα τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, τα οποία θα αναρτήσουν τις καταστάσεις με τις βαθμολογίες. Κατά την ανάρτησή τους στα σχολεία, δεν θα αναγράφονται τα ονομαστικά στοιχεία, αλλά μόνο οι κωδικοί των υποψηφίων και οι βαθμοί τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» το Υπουργείο Παιδείας στις παραπάνω σχετικές εγκυκλίους, εφιστά ιδιαίτερα την προσοχή των Διευθυντών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης (ΔΔΕ) και των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων ώστε να μην κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 10-7-2020, μετά τις 13.00 μ.μ.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Πανελλαδικών Εξετάσεων (Βαθμολογίες) μέσα από την ειδική εφαρμογή http://results.it.minedu.gov.gr του Υπουργείου Παιδείας. 

Συντονιστείτε στις 10/7 στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2020.

Οι υποψήφιοι για να αποκτήσουν πρόσβαση στα αποτελέσματα θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.  

Την ίδια μέρα τα «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσουν τα στατιστικά στοιχεία των φετινών βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Μείνετε συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι ως "Πρωτοετής Φοιτητής" σε καθημερινή βάση, για τα Αποτελέσματα και τα Στατιστικά των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το Μηχανογραφικό 2020. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr