Τα θέματα και οι λύσεις των Πανελληνίων 2020 μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα»

Τα θέματα των Πανελλαδικών 2020 και οι λύσεις κάθε μαθήματος μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα»

Οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, ξεκινούν τη Δευτέρα 15/6 για τα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ), με το θέμα της Έκθεσης ενώ μια ημέρα αργότερα, την Τρίτη 16 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα Νέα Ελληνικά οι υποψήφιοι από τα ΕΠΑΛ.

Τα «Φοιτητικά Νέα», το μέσο ενημέρωσης που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο σε καθημερινή βάση, ως "Υποψήφιος Φοιτητής", για την ενημέρωση σου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα δημοσιεύουν καθημερινά τα θέματα κάθε μαθήματος που εξετάζονται οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και σε άμεσο χρόνο τις προτεινόμενες απαντήσεις των θεμάτων και σχετικά σχόλια.


Μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας του «Φοιτητικά Νέα» στον σύνδεσμο foititikanea.gr και μέσα από την κατηγορία των Πανελληνίων 2020 θα δημοσιεύονται τα θέματα, οι προτεινόμενες λύσεις/απαντήσεις και τα σχόλια για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2020. 

Το Πρόγραμμα των Πανελληνίων 2020

Νεοελληνική Γλώσσα-Έκθεση: Τι ώρα θα γίνουν γνωστά τα θέματα και οι απαντήσεις

Επίσης μπορείτε να συντονιστείτε και στην μεγαλύτερη σελίδα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 στο facebook πατώντας εδώ για να λαμβάνετε σε άμεσο χρόνο σχετικές ενημερώσεις για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τις πανελλαδικές, συμβουλές προς τους υποψηφίους, για μηχανογραφικό, τις βάσεις κτλ.

Πανελλήνιες 2020: Tα «κόλπα» για τη διαχείριση των θεμάτων

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr