Οι Βάσεις 2019 σοβαρών παθήσεων (5%) ανά Τμήμα

Οι Βάσεις 2019 σοβαρών παθήσεων (5%) ανά Σχολή

Βάσεις Αποτελέσματα 2019: Ανακοίνωση βάσεων και αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων σοβαρών παθήσεων με το 5%.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 31/10 τα ονόματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.


Τα ανωτέρω αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο (στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ., https://results.it.minedu.gov.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται ονομαστικά τα αποτελέσματα, εφόσον πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες (Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο). Επισημαίνεται ότι ο «κωδικός αριθμός υποψηφίου» είναι αυτός που αναγράφεται στο Μηχανογραφικό Δελτίο 2019 υποψηφίων-πασχόντων από σοβαρές παθήσεις.

Οι εγγραφές των εισαγομένων στα Πανεπιστήμια, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, στην ΑΣΠΑΙΤΕ και στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν από 4-11-2019 μέχρι και 11-11-2019.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία εγγραφής είναι αποκλειστική και όποιος δεν εγγραφεί μέσα σε αυτή χάνει οριστικά το δικαίωμα εγγραφής στη σχολή επιτυχίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, μέσα στην παραπάνω προθεσμία, σχετική αίτηση στη Γραμματεία της Σχολής ή Τμήματος επιτυχίας τους. Αναλυτικές πληροφορίες για τις εγγραφές μπορείτε να δείτε εδώ

Οι ΠΙΝΑΚΕΣ των Βάσεων 2019

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τους πίνακες με τις βάσεις σοβαρών παθήσεων (5%) ανά Σχολή 2019:

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ 5%-ΓΕΛ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ 5%-ΕΠΑΛ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019

Την Ενημερωτική σελίδα των Υποψήφιων Πρωτοετών Φοιτητών 2019-2020 μπορείτε να την δείτε εδώ!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr