ΕΔΩ θα δείτε τα Αποτελέσματα και τα Στατιστικά των Πανελληνίων 2019

Δείτε ΕΔΩ τα Αποτελέσματα και τα Στατιστικά των Πανελληνίων 2019

Αποτελέσματα-Στατιστικά Πανελλαδικών: Η σημαντικότερη ημέρα για δεκάδες χιλιάδες υποψηφίους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 είναι η σημερινή ημέρα, Παρασκευή 28 Ιουνίου αφού ανακοινώνονται τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων 2019 και η βαθμολογία των εξετάσεων που θα καθορίσει και τις Βάσεις 2019 στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Πάτησε ΕΔΩ για να μείνεις ενημερωμένος για όλα νέα που θα σε αφορούν μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών!


Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Πανελλαδικών Εξετάσεων (Βαθμολογίες) μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» (το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής»  για την ενημέρωση σου) και πιο συγκεκριμένα μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την εφαρμογή.

Οι υποψήφιοι για να αποκτήσουν πρόσβαση στα αποτελέσματα θα πρέπει να πληκτρολογήσουν στην εφαρμογή http://results.it.minedu.gov.gr/ τον οχταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επίσης μέσα από την παρούσα σελίδα οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν ΠΡΩΤΟΙ τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων, οι οποίες θα διαμορφώσουν και τις Βάσεις 2019, μείνετε συντονισμένοι!

Για να δείτε τα στατιστικά πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ την Ενημερωτική σελίδα για τους Υποψήφιους Φοιτητές

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας η ανακοίνωση, ανάρτηση των βαθμολογιών των υποψηφίων με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου μετά τις 13.00 σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.

Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr