Υπολογισμός Μορίων 2019: Επίσημη εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας

Υπολογισμός Μορίων 2019: Επίσημη εφαρμογή Υπουργείου Παιδείας

Μόρια Υπολογισμός 2019: Αναρτήθηκαν πριν από λίγο στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας και στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (για τα αποτελέσματα πατήστε εδώ) οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019.

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Πάτησε ΕΔΩ για να μείνεις ενημερωμένος για όλα νέα που θα σε αφορούν μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών!


Οι υποψήφιοι μπορούν να υπολογίζουν τα μόρια που προκύπτουν από τη βαθμολογία τους από την επίσημη εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας. Για την επίσημη εφαρμογή πατήστε εδώ.

Υπολόγισε τα Μόρια σου ΕΔΩ.

Από την Πέμπτη 4-7-2019 και μετά, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ). Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει την Δευτέρα 15-7-2019 και είναι αποκλειστική.

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο. Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προγραμματισμένη τους εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη 9-7-2019 καθώς και τη Δευτέρα 15-7-2019, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Μηχανογραφικό 2019

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr