Βάσεις Αποτελέσματα 2018: Γιατί καθυστερούν και πότε θα ανακοινωθούν

Βάσεις Αποτελέσματα: Γιατί καθυστερούν και πότε θα ανακοινωθούν

Αποτελέσματα Βάσεων 2018: Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο μαθηματικός-αναλυτής Στράτος Στρατηγάκης, την ανακοίνωση των Βάσεων Εισαγωγής 2018, την περιμένουμε αρχές της επόμενης εβδομάδας Δευτέρα-Τρίτη. Έχει καθυστερήσει φέτος η διαδικασία για τον εξής λόγο:

Κάθε χρόνο υπάρχει μετά την λήξη της κατάθεσης των μηχανογραφικών, στέλνει η αστυνομία, ο στρατός, το εμπορικό ναυτικό και η πυροσβεστική (και από του χρόνου το λιμενικό) τα αποτελέσματα στο υπουργείο Παιδείας, τα περνάνε στους υπολογιστές του υπουργείου και αφού τελειώσει αυτή η διαδικασία μετά προχωρούν στην έκδοση των αποτελεσμάτων.


SOS: Δείτε ΕΔΩ τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2018

Αυτή η διαδικασία πέρσι είχε γίνει μέχρι τις 10 Αυγούστου, φέτος έγινε μέχρι τις 20 Αυγούστου. Αυτό το βλέπουμε γιατί έχει βγει μια ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας που λέει όσοι συμμετείχαν στις προκαταρκτικές εξετάσεις στρατού, αστυνομία κτλ, να μπουν να δουν εάν έχουν περαστεί σωστά τα στοιχεία τους. Αυτή η ανακοίνωση λοιπόν πέρσι βγήκε 10 Αυγούστου, φέτος βγαίνει 20 Αυγούστου άρα έχουμε μια καθυστέρηση.

Αυτό δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα. Οι γονείς περιμένουν τα αποτελέσματα για να τρέξουν να βρουν σπίτια, να κάνουν μετακομίσεις, να στήσουν καινούργια σπιτικά κτλ, ενώ οι άδειες του τελειώνουν. Αν μπορούσαν και είναι απολύτως εφικτό να βγαίνουν νωρίτερα τα αποτελέσματα, οι γονείς θα είχαν και την άνεση τους μέσα στην καλοκαιρινή τους άδεια να κάνουν όλα αυτά τα πράγματα.

Για να λάβετε πρώτοι ενημερωτικό μήνυμα για τα αποτελέσματα των βάσεων 2018 και όλα τα τελευταία νέα πατήστε εδώ.

Tα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, όπως κάθε χρόνο, θα σας μεταφέρουν αδιάκοπα τον παλμό των αποτελεσμάτων των Βάσεων 2018. Συντονιστείτε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, για να μάθετε ΠΡΩΤΟΙ τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2018 έγκαιρα και έγκυρα. Μείνετε Συντονισμένοι!!

Για να δείτε ΠΡΩΤΟΙ τα Αποτελέσματα των Βάσεων 2018, πατήστε ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr