ΕΟΠΠΕΠ: Τα αποτελέσματα εξετάσεων πιστοποίησης "Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας"

ΕΟΠΠΕΠ: Τα αποτελέσματα εξετάσεων πιστοποίησης "Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας"

Αφορά στις εξετάσεις 4ης Περιόδου 2021, των Επαγγελματιών οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της συγκεκριμένης ειδικότητας.

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης της 4ης Περιόδου 2021 των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».


Οι Εξετάσεις διεξήχθησαν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.).

Για να αναζητήσετε τα αποτελέσματα, πατήστε εδώ

Για την πρόσβαση στα αποτελέσματα των εξετάσεων, αφού επιλέξετε στο πεδίο Εξεταστικής Περιόδου «4ης Περιόδου 2021» θα πρέπει να πληκτρολογήσετε με κεφαλαία γράμματα, το ΕΠΩΝΥΜΟ, το ΟΝΟΜΑ, το ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ και την ημερομηνία γέννησής σας.

Η χορήγηση της Βεβαίωσης Επάρκειας θα γίνεται από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) σύμφωνα με τον τρόπο παραλαβής που έχετε επιλέξει κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας στις Εξετάσεις Πιστοποίησης.

Ολοκληρώθηκαν οι Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ - Πόσοι εξετάστηκαν

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr