Πέθανε ο "El Risitas" με το πιο viral γέλιο στην ιστορία! Είχαν φτιαχτεί και φοιτητικά memes

Πέθανε ο "El Risitas" με το πιο viral γέλιο στην ιστορία! Είχαν φτιαχτεί και φοιτητικά memes

Ο Ισπανός κωμικός Juan Joya Borja, ο οποίος έχει γίνει παγκόσμιο διαδικτυακό φαινόμενο για το υστερικό γέλιο του, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Οι περιπέτειες με την υγεία του ξεκίνησαν πέρυσι, όταν και ένα από τα δύο του πόδια χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί, με τον ίδιο να καταλήγει σε ηλεκτρικό αναπηρικό καροτσάκι. Τελικά, οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν την Τετάρτη.

O Borja είναι ευρύτερα γνωστός με το παρατσούκλι του El Risitas, το οποίο σημαίνει ‘χαζογελώ’ στα ισπανικά, ή και απλά ως "Spanish laughing guy". Αυτό οφείλεται σε μια τηλεοπτική του εμφάνιση που το 2014 έγινε viral στο διαδίκτυο και εξελίχθηκε σε meme. Σίγουρα θα το έχετε συναντήσει, διάφοροι χρήστες διακωμωδούν καταστάσεις βάζοντας ψεύτικους υπότιτλους στο βίντεο, την ώρα που ο Borja γελά ασταμάτητα.


Στην πραγματικότητα, το συγκεκριμένο απόσπασμα προέρχεται από το late-night show Ratones Coloraos και είναι μια συνέντευξη στην οποία ο κωμικός μιλούσε για μια άτυχη εμπειρία του όσο εργαζόταν ως βοηθός κουζίνας. Αναλυτικότερα, το κλιπ αναρτήθηκε για πρώτη φορά στο YouTube το 2007 και ο Borja περιγράφει πως μια φορά άφησε 20 πιάτα δίπλα στη θάλασσα το βράδυ, για να πλυθούν μόνα τους, μόνο για γυρίσει το πρωί και να βρει πίσω μόλις ένα από αυτά.

Από το 2014 που οι χρήστες του διαδικτύου ξεκίνησαν το meme αλλάζοντας τους υπότιτλους, ο κόσμος έχει δει τον Borja να ξεκαρδίζεται για τα πάντα, από τις νέες κυκλοφορίες προϊόντων της Apple μέχρι πολιτικά θέματα. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τόσο το αρχικό βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους, όσο και ένα από τα δημοφιλέστερα memes που βασίστηκαν σε αυτό.

Δείτε μια φοιτητική παραλλαγή "meme"

Το αρχικό βίντεο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr