Θεσσαλονίκη: Εν αναμονή των νέων σκληρότερων μέτρων!

Θεσσαλονίκη: Εν αναμονή των νέων σκληρότερων μέτρων!

Επειδή οι έλεγχοι δεν έχουν λειτουργήσει έως τώρα αποτρεπτικά για τους πολίτες και οι περισσότεροι κυκλοφορούν νόμιμα μέσω των SMS, υπάρχουν σκέψεις και για μείωση των επιλογών μετακίνησης μέσω των γραπτών μηνυμάτων. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πέσει ξανά στο τραπέζι η επαναφορά της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας το βράδυ (21:00-05:00), ενώ ακούγεται και το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων.

Νέα μέτρα φαίνεται πως έρχονται στη Θεσσαλονίκη, καθώς τόσο η κυβέρνηση όσο και η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έχουν στρέψει όλη τους την προσοχή στην συμπρωτεύουσα.


Ειδικότερα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Βήματος, η επιτροπή λοιμωξιολόγων αποφάσισε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης  τους τη λήψη νέων μέτρων, καθώς η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ κρίσιμη.

Οι ειδικοί δίνουν το πράσινο φως για περαιτέρω αυστηροποίηση στις μετακινήσεις με επαναφορά της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας το βράδυ από τις 21.00 έως τις 05.00, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το κλείσιμο των δημοτικών και των νηπιαγωγείων.

Η επιτροπή θα εισηγηθεί στον πρωθυπουργό το νέο αυστηρότερο πλαίσιο και οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα στις 18.00 κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Σε κάθε περίπτωση αυτά δεν είναι τα μόνα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν για τη Θεσσαλονίκη, καθώς ήδη από το πρωί εκεί βρίσκεται τόσο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, όσο και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Συντονιστείτε στις 18.00 στα «Φοιτητικά Νέα» για να ενημερωθείτε για τα νέα μέτρα που αναμένεται να επιβληθούν για τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr