Πιστοποίηση γλωσσομάθειας για σπουδαστές ΔΙΕΚ

Πιστοποίηση γλωσσομάθειας για σπουδαστές ΔΙΕΚ

Πιστοποίηση στη γνώση της αγγλικής γλώσσας με ειδικότητα στον τουρισμό έλαβαν σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας, κατόπιν διαδικτυακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν πριν λίγες εβδομάδες.

Το πιστοποιητικό χορηγήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Greenwich που συνεργάζεται γι' αυτό το σκοπό στην Ελλάδα με την Express Publishing.


Θέλεις να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τα Δημόσια ΙΕΚ; Πάτησε εδώ.

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν για δεύτερη φορά στην Ελλάδα με το διαδικτυακό εξεταστικό σύστημα της Unicert, που έχει καταρτιστεί σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο το αδιάβλητο των εξετάσεων. Συμμετείχαν σπουδαστές του ΙΕΚ από τα τμήματα «Τεχνικών Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» και «Στέλεχος Υπηρεσιών Αερομεταφοράς».

Είναι η πρώτη φορά που ελληνικό δημόσιο ΙΕΚ συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία χάρη στην καινοτόμο πρωτοβουλία της Διευθύντριας του Δημόσιου ΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας Αλεξάνδρας Διαμαντοπούλου, εκπαιδευτικού Γαλλικής και Ισπανικής Φιλολογίας. Τα μαθήματα αγγλικών για την προετοιμασία των σπουδαστών έγιναν στο Δ.ΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας από την Ισμήνη Καβαλλάρη, καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας αποσπασμένη στο ΣΔΕ Φυλακών Αγίου Στεφάνου και τέως υπεύθυνη πολιτιστικών θεμάτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας.

Όλα τα νέα που αφορούν τα ΙΕΚ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr