ΔΙΕΚ 2022: Βγήκαν τα Αποτελέσματα των Αιτήσεων περιόδου Σεπτεμβρίου

ΔΙΕΚ 2022: Βγήκαν τα Αποτελέσματα των Αιτήσεων

Δημόσια ΙΕΚ: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής (Α΄Φάσης) υποψηφίων για τα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) περιόδου Σεπτεμβρίου του 2022.

Πιο αναλυτικά, οι υποψήφιοι σπουδαστές των ΔΙΕΚ μπορούν να δουν τα αποτελέσματα των αιτήσεων (μέσα από την παρακάτω διαδικασία) που υπεβλήθησαν για σπουδές 2022-2023 στα Δημόσια ΙΕΚ της χώρας. 


Τα «Φοιτητικά Νέα» έχουν αναρτήσει ΕΔΩ τις βάσεις ανά ειδικότητα περιόδου Σεπτεμβρίου 2022. Τις βάσεις εισαγωγής στα ΔΙΕΚ μέσω των Πανελληνίων 2022 μπορείτε να τις δείτε εδώ. Ενώ τις περσινές βάσεις 2021 περιόδου Σεπτεμβρίου μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Τον αναλυτικό οδηγό για τις εγγραφές των επιτυχόντων στα Δημόσια ΙΕΚ μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ όπου παρουσιάζονται οι προθεσμίες, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι επιτυχόντες στα ΔΙΕΚ για την εγγραφή τους. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ενημερωτική σελίδα για όλα τα νέα που αφορούν τα Δημόσια ΙΕΚ αλλά και τους επιτυχόντες, μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.  

Για να δείτε το αποτέλεσμα της αίτησής σας, θα πρέπει να κάνετε Είσοδο στο σύστημα https://diek.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας το email και συνθηματικό που ήδη έχετε. Από εκεί μπορείτε να εκτυπώσετε την αίτησή σας, η οποία φέρει αριθμό πρωτοκόλλου, καθώς και τα μόρια ανά προτίμηση.

Δείτε ΕΔΩ τις Βάσεις 2022 περιόδου Σεπτεμβρίου ανά Ειδικότητα

Οδηγίες εγγραφής επιτυχόντων στα Δημόσια ΙΕΚ

Διαβάστε ακόμη για τα Δημόσια ΙΕΚ:

Την ενημερωτική σελίδα για τα Δημόσια ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τα Δημόσια ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr