Επικύρωση αποτελεσμάτων εισαγωγής καταρτιζομένων στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού 2019-2020

Επικύρωση αποτελεσμάτων εισαγωγής καταρτιζομένων στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού 2019-2020

Δημόσια ΙΕΚ: Το Υπουργείο Τουρισμού αποφάσισε την επικύρωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής καταρτιζομένων στα Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού για το έτος κατάρτισης 2019-2020 και την κατανομή των επιτυχόντων ανά ειδικότητα και εκπαιδευτική μονάδα εισαγωγής, σύμφωνα με το από 8.10.2019 Πρακτικό εξαγωγής αποτελεσμάτων και τον συνημμένο σε αυτό πίνακα.

Την ενημερωτική σελίδα για τα Δημόσια ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.


Οι αλφαβητικές ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων καταρτιζόμενων αναρτώνται: α) στις ιστοσελίδες www.mintour.edu.gr και www.mintour.gov.gr και β) στις εκπαιδευτικές μονάδες του Υπουργείου Τουρισμού με μέριμνα των Διευθυντών αυτών. Στις εκπαιδευτικές μονάδες αναρτάται και η κατανομή των επιτυχόντων ανά ειδικότητα και εκπαιδευτική μονάδα εισαγωγής.

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες επιλεγέντων υποχρεούνται εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ήτοι από Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 έως και Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και κατά τις ώρες από 09:00 έως 15:00 να καταθέσουν στην εκπαιδευτική μονάδα που εισάγονται, αίτηση εγγραφής, συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά που ορίζονται στην υπ’ αρ. 12485/28.6.2019 Απόφαση Υπουργού Τουρισμού. Η αίτηση εγγραφής υποβάλλεται είτε από τους ίδιους τους υποψηφίους είτε μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Μετά την παρέλευση της ως άνω ημερομηνίας, τυχόν κενές θέσεις θα καλυφθούν ύστερα από νέα κατανομή των υπόλοιπων υποψηφίων, σύμφωνα με τον αριθμό μορίων που συγκέντρωσαν και τις δηλώσεις προτίμησής τους.

ΙΕΚ Υπουργείου Τουρισμού: Αναρτήθηκαν τα ονόματα και τα μόρια των υποψηφίων 2019-2020

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τα ΔΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr