Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τα Αποτελέσματα των αποφοίτων

Αντίστροφη μέτρηση για τα Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Μπαίνει τέλος στην αγωνία των χιλιάδων συμμετεχόντων των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ καθώς ο ΕΟΠΠΕΠ, όπως σας ενημέρωσαν τα «Φοιτητικά Νέα», οριστικοποίησε την ημερομηνία έκδοσης των Αποτελεσμάτων Εξετάσεων Πιστοποίησης.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βγήκαν τα Αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ


Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ενημερώνει τους υποψηφίους ότι:

1. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. και Σ.Ε.Κ. αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. μεταξύ 19 και 21/04/2022.

2. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. μεταξύ 03 και 05/05/2022.

Οι εξετάσεις Πιστοποίησης είχαν ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου 2021 και ολοκληρώθηκαν στις 16 Ιανουαρίου 2022. Διενεργήθηκαν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), σε έξι Σαββατοκύριακα, για την αξιολόγηση θεωρητικού και πρακτικού μέρους 170 ειδικοτήτων των 9.948 αποφοίτων αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης, σε ολόκληρη χώρα.

Συντονιστείτε στην σελίδα Απόφοιτοι ΙΕΚ για να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ μόλις εκδοθούν τα αποτελέσματα. 

Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν ότι στους επιτυχόντες θα χορηγηθεί «Βεβαίωση Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης», στην οποία θα αναγράφεται η βαθμολογία του Θεωρητικού Μέρους των εξετάσεων.

Οι επιτυχόντες θα χορηγούνται την Βεβαίωση Πιστοποίησης ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής που θα ανακοινώσει ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού το επόμενο διάστημα. Μείνετε συντονισμένοι πατώντας εδώ.

Διαβάστε ακόμη:
Έξι στους δέκα αποφοίτους ΙΕΚ δεν έχουν δώσει εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr