Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ / Ενημέρωση εξεταζομένων

Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ / Ενημέρωση εξεταζομένων

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Στα ύψη έχει φτάσει η αγωνία των χιλιάδων συμμετεχόντων των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ ως προς την έκδοση των αποτελεσμάτων καθώς έχουν περάσει δύο μήνες από την ολοκλήρωση της εξεταστικής διαδικασίας. Οι εξετάσεις πιστοποίησης είχαν χωριστεί σε τρεις φάσεις Α', Β', Γ' και συμμετείχαν 9.948 απόφοιτοι αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Βγαίνουν τα Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ / Δείτε πότε!


Πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» από τον ΕΟΠΠΕΠ αναφέρουν ότι η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών βρίσκεται σε εξέλιξη και καταβάλλεται κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Οι εξετάσεις Πιστοποίησης είχαν ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου 2021 και ολοκληρώθηκαν στις 16 Ιανουαρίου 2022. Διενεργήθηκαν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), σε έξι Σαββατοκύριακα, για την αξιολόγηση θεωρητικού και πρακτικού μέρους 170 ειδικοτήτων των 9.948 αποφοίτων αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης, σε ολόκληρη χώρα.

Συντονιστείτε στην σελίδα Απόφοιτοι ΙΕΚ για να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ μόλις εκδοθούν τα αποτελέσματα. 

Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν ότι στους επιτυχόντες θα χορηγηθεί «Βεβαίωση Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης», στην οποία θα αναγράφεται η βαθμολογία του Θεωρητικού Μέρους των εξετάσεων.

Οι επιτυχόντες θα χορηγούνται την Βεβαίωση Πιστοποίησης ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής που θα ανακοινώσει ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού το επόμενο διάστημα. Μείνετε συντονισμένοι πατώντας εδώ.

Διαβάστε ακόμη:
Έξι στους δέκα αποφοίτους ΙΕΚ δεν έχουν δώσει εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr