Τον Οκτώβριο οι Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ

Τον Οκτώβριο οι Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) οι Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ προγραμματίστηκαν να διενεργηθούν τον Οκτώβριο του 2021.

Πιο αναλυτικά, ο ΕΟΠΠΕΠ προβαίνει σε εκ νέου προγραμματισμό όλων των διαδικασιών εξετάσεων πιστοποίησης για τα έτη 2021 και 2022, οι οποίες ανεστάλησαν εξαιτίας της πανδημίας COVID-19 και των υποχρεωτικών προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς της.


Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν τους αποφοίτους ΙΕΚ πως μέσα στις επόμενες ημέρες, σταδιακά, θα γίνουν γνωστές οι λεπτομερείς και αναλυτικές οδηγίες για τη διεξαγωγή κάθε εξεταστικής διαδικασίας που θα λάβει χώρα εντός του 2021 (εξεταστικά κέντρα, πόλεις διεξαγωγής εξετάσεων, ημερομηνίες, διαδικασία αιτήσεων κ.λπ.), καθώς και τα υγειονομικά μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της πανδημίας COVID-19. Για να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ πατήστε εδώ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες, τα μέτρα και τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών για την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων στις εξετάσεις, οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. επαναπροσδιορίζονται ως εξής:

Οι Οδηγοί Σπουδών των ειδικοτήτων

Για την ακριβή ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής και τον αναλυτικό οδηγό υποβολής αιτήσεων θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα». Μείνετε Συντονισμένοι!

Την ενημερωτική σελίδα των Αποφοίτων ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα που αφορούν τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr