ΕΟΠΠΕΠ: Σταδιακή επανεκκίνηση των εξεταστικών διαδικασιών

ΕΟΠΠΕΠ: Σταδιακή επανεκκίνηση των εξεταστικών διαδικασιών - Ερωτήματα αποφοίτων ΙΕΚ για τις εξετάσεις πιστοποίησης

Σύμφωνα με τον ΕΟΠΠΕΠ: Σχετικά με τη λειτουργία του email του Τμήματος Πιστοποίησης Προσόντων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εν όψει της σταδιακής επανεκκίνησης των εξεταστικών διαδικασιών του Οργανισμού, παρακαλείστε να υποβάλετε στο παραπάνω email, επώνυμα και με πλήρη αναγραφή ατομικών στοιχείων επικοινωνίας, μόνο ερωτήματα που αφορούν αποκλειστικά στις εξετάσεις πιστοποίησης:

  • Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ
  • Αποφοίτων Μεταλυκειακού Έτους- Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ.
  • Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης, αποκλειστικά σε ότι αφορά στη διαδικασία των εξετάσεων και όχι στην υποβολή και αξιολόγηση αιτήσεων ένταξης στο αντίστοιχο Μητρώο, διαδικασία για την οποία θα πρέπει να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εκπαιδευτικού Πλαισίου
  • Επαγγελματιών οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας»
  • Επαγγελματικής επάρκειας Κομμωτών - Κουρέων και Τεχνιτών Περιποίησης Χεριών και Ποδιών

Είσαι απόφοιτος ΙΕΚ; Γίνε και εσύ μέλος της μεγαλύτερης σελίδας Αποφοίτων ΙΕΚ, πατώντας εδώ, για την άμεση ενημέρωση σου για όλα τα θέματα που σε αφορούν. 


Σε κάθε περίπτωση, παρακολουθείτε τις σχετικές ανακοινώσεις στο site του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. www.eoppep.gr

ή

πλοηγηθείτε μέσα από την αρχική σελίδα, στους αντίστοιχους συνδέσμους των επιμέρους θεματικών πεδίων.

Επισημαίνεται ότι:

  • Ερωτήματα που είναι ανώνυμα ή δεν αφορούν ενημέρωση στα παραπάνω θεματικά πεδία δεν απαντώνται
  • Αιτήματα πάσης φύσεως υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο Πρωτόκολλο, στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr