Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης 2ης Περιόδου 2020 της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας»

Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης 2ης Περιόδου 2020 των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας»

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης της 2ης Περιόδου 2020  των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».

Οι Εξετάσεις διεξήχθησαν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.). Σε αυτή την εξεταστική περίοδο δήλωσαν συμμετοχή 2.006 υποψήφιοι και ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις εξετάσεις πιστοποίησης 1.914.


Για να αναζητήσετε τα αποτελέσματα, πατήστε:
https://www.eoppep.gr/index.php/el/securityexams/examsresults

Για την πρόσβαση στα αποτελέσματα των εξετάσεων, αφού επιλέξετε στο πεδίο Εξεταστικής Περιόδου «2ης Περιόδου 2020» θα πρέπει να πληκτρολογήσετε με κεφαλαία γράμματα, το ΕΠΩΝΥΜΟ, το ΟΝΟΜΑ, το ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ και την ημερομηνία γέννησής σας.

Η χορήγηση της Βεβαίωσης Επάρκειας θα γίνεται από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) σύμφωνα με τον τρόπο παραλαβής που έχετε επιλέξει κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Για την ημερομηνία και τον τρόπο αποστολής ή παραλαβής της Βεβαίωσης Επάρκειας σας θα λάβετε προσωπικό μήνυμα (SMS) από το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.)  στον αριθμό κινητού τηλεφώνου τον οποίο έχετε δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής σας στις εξετάσεις.


Ολοκληρώθηκαν οι Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ (2020)

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης που διενεργήθηκαν από τον ΕΟΠΠΕΠ σε όλη την επικράτεια, με τη διενέργεια και της δεύτερης φάσης.

Η ανταπόκριση των αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ ήταν πολύ θετική, καθώς, συνολικά, 10.853 απόφοιτοι συμμετείχαν στο θεωρητικό μέρος και 9.181 απόφοιτοι στο πρακτικό μέρος της διαδικασίας, αναφέρει η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ, Ιωάννα Λυτρίβη.

Μέσα στο επόμενο διάστημα τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας ενημερώσουν σχετικά με το πότε υπολογίζεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ 2020.

Την ενημερωτική σελίδα των Αποφοίτων ΙΕΚ (για να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ για τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης) μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr