Ενημέρωση ΕΟΠΠΕΠ προς τους υποψήφιους για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ

Ενημέρωση ΕΟΠΠΕΠ προς τους υποψήφιους για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: "Αγαπητοί Υποψήφιοι, Μέσα στην πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης της πανδημίας, εμείς στον ΕΟΠΠΕΠ προσαρμόζουμε τον τρόπο εργασίας μας και επικοινωνίας με τους πολίτες στα νέα δεδομένα.

Με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία της υγείας της κοινότητας, εφαρμόζουμε, σε μεγάλο βαθμό, την τηλε-εργασία, ως εκ τούτου η φυσική παρουσία των εργαζομένων του Φορέα μας είναι περιορισμένη.


Ωστόσο, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να στεκόμαστε κοντά σας, με κάθε μέσο, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. 

Στο πλαίσιο αυτό, και με δεδομένο ότι η δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω τηλεφωνικών γραμμών είναι περιορισμένη, μπορείτε να αποστέλλετε τυχόν απορίες σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εμείς θα εργαζόμαστε, όχι μόνο τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες σας.

Σας υπενθυμίζουμε πριν προχωρήσετε στην υποβολή της αίτησής σας, να μελετάτε τον αναλυτικό «Οδηγό Υποβολής Αίτησης» και τις «Συχνές Ερωτήσεις»."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr