Ο νέος πρόεδρος του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΦΩΤΟ)

Πέτρος Λάμψας | Ο νέος πρόεδρος του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

Αλλαγή μετά από πολλά χρόνια έδειξαν οι κάλπες για την εκλογή του νέου προέδρου του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Το ΤΕΙ της πόλης μας για πολλά χρόνια υπήρξε σημείο αναφοράς κακώς κειμένων και αποδέκτης σωρείας επικρίσεων, ενώ και η φήμη του είχε πληγεί σημαντικά, εφόσον τόσο στους επίσημους πίνακες αξιολόγησης όσο και από τον ίδιο τον ακαδημαϊκό κόσμο έτεινε να χαρακτηριστεί ως «υποβαθμισμένο».


Στην κατάσταση αυτή οι καθηγητές του ιδρύματος θέλησαν να δώσουν οριστικό τέλος εκλέγοντας με 72 ψήφους τον Πέτρο Λάμψα, έναντι 52 που συγκέντρωσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Είσαι Φοιτητής στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση Φοιτητών ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

Ο Πέτρος Λάμψας σύμφωνα με πληροφορίες από τον χώρο του ΤΕΙ, ήταν ο μοναδικός υποψήφιος που κατέβηκε ενσυνείδητα, οργανωμένα με σχέδιο και προτάσεις για το μέλλον του εκπαιδευτικού ιδρύματος. Οι καθηγητές που υποστήριξαν τον νέο πρόεδρο, στήριξαν έναν άνθρωπο «καθαρό», όπως λέγεται, ο οποίος δεν είναι μέρος και δεν υπακούει σε συμφέροντα, πόσο μάλλον στο προηγούμενο «καθεστώς» που έφερε το ΤΕΙ Στερεάς στην σημερινή δεινή του θέση γράφει το mag24.

Πέραν όμως του διδακτικού προσωπικού και οι φοιτητές βλέπουν πολύ θετικά αυτή την εκλογή καθώς, όπως ο ίδιος ο κύριος Λάμψας έχει πολλάκις υποστηρίξει στο παρελθόν η διοίκηση του ΤΕΙ πρέπει να επιδιώκει την κοινή δράση και όχι να γυρίζει την πλάτη στους φοιτητές και να τους αποκλείει από κάθε διάλογο, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Διαβάστε παρακάτω το βιογραφικό του νέου πρόεδρο του ΤΕΙ Στερεάς.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Πέτρος Λάμψας πρόεδρος ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

Περισσότερα νέα που αφορούν το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας μπορείτε στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr