ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, Παραμένει, κλειστό,ΤΕΙ Άμφισσας, Αγανακτισμένοι, σπουδαστές ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας: Παραμένει κλειστό το ΤΕΙ Άμφισσας - Αγανακτισμένοι οι σπουδαστές

ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας: Παραμένει κλειστό το ΤΕΙ Άμφισσας - Αγανακτισμένοι οι σπουδαστές

Αναβάλλεται συνεχώς η έναρξη των μαθημάτων στο ΤΕΙ της Άμφισσας, μετά το πρόβλημα στεγανότητας που παρουσιάστηκε στο νέο κτίριο, το οποίο και καθυστερεί την παραλαβή του έργου.

Αγανακτισμένοι οι σπουδαστές του και οι γονείς καθώς οι μέρες περνούν και χάνουν συνεχώς μαθήματα, ενώ αναγκάζονται να πηγαινοέρχονται στις πόλεις που προέρχονται.


Σπουδάζεις στο ΤΕΙ Άμφισσας; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση Φοιτητών ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας» για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

Σε επικοινωνία που είχε το amfissapress με γονείς σπουδαστών, ρώτησαν αν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε το κτίριο θα είναι έτοιμο και αν τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μέσα στο μήνα, καθώς οι σπουδαστές συνεχώς πηγαινοέρχονται άσκοπα κάθε βδομάδα.

Tόνισαν πως δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση σε καμία ιστοσελίδα είτε του παραρτήματος είτε της Λαμίας σχετικά με την έναρξη των μαθημάτων και γιατί αυτή η καθυστέρηση.

Το πρόβλημα στεγανότητας του νέου κτιρίου, ήρθε στο προσκήνιο μετά τις έντονες βροχοπτώσεις τον περασμένο μήνα, όπου νερά εισχώρησαν στις αίθουσες του κτιρίου.

Αποτέλεσμα η μη παραλαβή του έργου και η καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr