Ποιά τμήματα του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας κινδυνεύουν να καταργηθούν

Αναταραχή στις Διοικήσεις και στις τοπικές κοινωνίες έχει προκαλέσει η πρόθεση της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει σε αναδιάταξη του χάρτη της ανώτατης εκπαίδευσης, μέσα από αυτορύθμιση. Το πλαίσιο δόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη σύνοδο των Προέδρων ΑΤΕΙ της χώρας, στους οποίους δόθηκε και η κατεύθυνση για εθελοντικές συγχωνεύσεις τμημάτων. Mέχρι σήμερα, ωστόσο, κανένα τμήμα TEI ή πανεπιστημίου δεν έχει δείξει διάθεση να... αυτοκαταργηθεί.

Αναστάτωση στον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης φέρνει δημοσίευμα της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ που αναφέρει την κατάργηση τμημάτων ΤΕΙ και Πανεπιστημίων που δεν έχουν μόνιμα μέλη καθηγητών.

Αν είσαι Φοιτητής Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ και θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ νέα που σε αφορούν ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ


Από το ΤΕΙ Στερεάς αναφέρονται τα τμήματα Διοίκησης και Τουριστικών Μονάδων στην Άμφισσα και Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού στην Θήβα. Θα αγωνιστούμε για την μη εφαρμογή αυτών των σχεδίων δηλώνουν καθηγητές και φοιτητές.

Μεταξύ των τμημάτων είναι και το νεοσύστατο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που λειτουργεί από πέρυσι στην Λαμία.

Για να διαβάσετε όλο το άρθρο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr