ΤΕΙ Πελοποννήσου: Ανανέωση εγγραφής και δήλωση μαθημάτων

ΤΕΙ Πελοποννήσου: Ανανέωση εγγραφής και δήλωση μαθημάτων

Γνωστοποιείται στους φοιτητές των τμημάτων του ΤΕΙ Πελοποννήσου ότι πρέπει να υποβάλουν ανανέωση εγγραφής-δήλωση μαθημάτων από 2--2-2017 εως 27-2-2017 μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας από τον ιστότοπο του ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Διορθωτικές δηλώσεις θα γίνουν από 28-2-2017 εως 5-3-2017.


Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΤΕΙ Πελοποννήσου μπορείτε να την δείτε εδώ.

Σημειώνεται ότι όλοι οι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν δήλωση μαθημάτων για την εγγραφή τους στο εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2016-17 και σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προϋποθέσεις που έχουν δοθεί από τα τμήματα τους.

Σημείωση: Στο παρόν εαρινό εξάμηνοθα διδαχθούν τα μαθήματα ζυγών εξαμήνων (Β', Δ' και ΣΤ'). Αντιστοίχως στο Χειμερινό εξάμηνο διδάσκονται τα μαθήματα των μονών εξαμήνβν (Α', Γ', Ε', και Ζ').

Συνίσταται στους φοιτητές ιδιαίτερη προσοχή κατά την συμπλήρωση των δηλώσεων μαθημάτων τους (υποβάλλεται υποχρεωτικά δύο φορές τον χρόνο!). Φοιτητές που δεν έχουν δηλώσει κάποιο μάθημα δεν δικαιούται να εξεταστεί σε αυτό.

Στα μαθήματα του παρόντος ακαδημαϊκού έτους 2016-17 (τα οποία έχουν δηλωθεί) και στα οποία δεν υπήρξε επιτυχία ή δεν προσήλθε ο φοιτητής, επαναλαμβάνονται στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2017.

Όλα τα τελευταία νέα που αφορούν το ΤΕΙ Πελοποννήσου στην κατηγορία «ΤΕΙ Πελοποννήσου» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr