σκουλήκι ΤΕΙ Σπάρτης Φοιτήτρια βρήκε σκουλήκι στο φαγητό της Λέσχης του Ιδρύματος [ΦΩΤΟ] - Τι καταγγέλλουν οι φοιτητές

Φοιτήτρια βρήκε σκουλήκι στο φαγητό της Λέσχης του Ιδρύματος - Τι καταγγέλλουν οι φοιτητές

Έκπληκτη έμεινε μια φοιτήτρια του ΤΕΙ Σπάρτης κατά την διάρκεια του γεύματος της, στην Εστία του Ιδρύματος, όταν αντίκρυσε μέσα στην σαλάτα της ένα σκουλήκι. Κι όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που φοιτητές ήρθαν αντιμέτωποι με αυτό το περιστατικό. Όπως καταγγέλλει ο Σπουδαστικός Σύλλογος, τον τελευταίο καιρό, και άλλα άτομα έχουν εντοπίσει στο γεύμα τους διάφορα έντομα, κάμπιες, καθώς επίσης και τρίχες.

Η κατάσταση, όπως καταγγέλλουν οι φοιτητές, έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς μετά από εκτεταμένες παρατηρήσεις τους δεν έλαβαν την αντίστοιχη προσοχή από τους υπεύθυνους.


Όλα τα παραπάνω οδήγησαν τους φοιτητές στο να αποστείλουν επιστολή, όπου διαμαρτύρονται για αυτή την κατάσταση, στον προϊστάμενο της Φοιτητικής Λέσχης του ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Δείτε φωτό όπως την ανέβασε η φοιτήτρια

Η ανακοίνωση του Σπουδαστικού Συλλόγου του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε στη Σπάρτη του ΤΕΙ Πελοποννήσου έχει ως εξής:

Προς: ΤΕΙ Πελοποννήσου Σπουδαστική Λέσχη

Σας ενημερώνουμε ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν στην Σίτιση του ΤΕΙ στην Σπάρτη περιστατικά που δεν συνάδουν με τα μέτρα υγιεινής για την ασφάλεια των τροφίμων και την υγεία των σπουδαστών.

Το τελευταίο διάστημα τα φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί είναι να βρίσκονται διάφορα έντομα (π.χ. κάμπιες, σκουλήκια), όπως και τρίχες στο γεύμα των σπουδαστών Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο καθώς μετά και από παρατηρήσεις δικές μας δεν έχει παρουσιαστεί κάποια βελτίωση στην ποιότητα-υγιεινή των γευμάτων.

Γνωρίζουμε ότι θα έπρεπε να σας ενημερώσουμε πιο πριν για αυτά τα περιστατικά απλά μετά από συζητήσεις μας μαζί τους μας είχαν καθησυχάσει ότι δεν θα παρουσιαστεί κάτι ανάλογο, απλά με το τελευταίο περιστατικό δεν μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των περιστατικών είναι οι σπουδαστές να μην πηγαίνουν να γευματίσουν στο εστιατόριο για το γεύμα που δικαιούνται αλλά οδηγούνται να ξοδεύουν χρήματα για το γεύμα τους.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Μαζί με την τρέχουσα επιστολή σας αποστέλλουμε και σχετικές φωτογραφίες κάποιων περιστατικών

Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο του Σπουδαστικού Συλλόγου.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr