Καταγγελία Φοιτητών ΠΑΣΠ ΤΕΙ Χανίων

Καταγγελία Φοιτητών ΠΑΣΠ ΤΕΙ Χανίων

Για ακόμη μια φορά, χωρίς να μας εκπλήσσει πλέον, τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες ενός φαινομένου από τα μέλη της ΠΚΣ. Πιο συγκεκριμένα, όπως άλλωστε το συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια οι δήθεν αγωνιστές προσπάθησαν να προβάλλουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις χρωματίζοντας και ταυτόχρονα καταστρέφοντας τον χώρο του ΤΕΙ.

Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Χανίων ήταν και θα συνεχίσει να είναι υπέρ της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, υπέρ της ελεύθερης γνώμης και έκφρασης και ενάντια σε όποιον προβαίνει σε καταστροφές και βανδαλισμούς ενός χώρου, όπως είναι το πανεπιστήμιο, για τον οποίο έχουν δοθεί τόσοι αγώνες για το άσυλο. Καταγγέλλουμε την κίνηση τους αυτή, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουν να αντιληφθούν ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι για να αναδείξουν, τον κομματικό τους φορέα (Κ.Κ.Ε.), αφού τόσο πολύ το επιθυμούν.


Τη στιγμή που το νέο εξάμηνο ξεκινάει με μια σειρά προβλημάτων, λόγω του ήδη χαμηλού προϋπολογισμού, έρχεστε εσείς για να αναδείξετε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι φοιτητές. Σας ευχαριστούμε που για άλλη μια φορά δείχνοντας το πραγματικό σας πρόσωπο, κάνετε ξεκάθαρη την αδράνεια και την ανικανότητα που σας διακατέχει για τα πραγματικά προβλήματα τα οποία υπάρχουν στο χώρο του ΤΕΙ. Δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για τη φοιτητική κοινότητα, η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Χανίων, θα συνεχίσει να αγωνίζεται, σεβόμενη πάντοτε την εμπιστοσύνη των φοιτητών και αν κάποια στιγμή αντιληφθείτε τον πραγματικό σας ρόλο, ελάτε να μας βρείτε στην πρώτη γραμμή των αγώνων και των διεκδικήσεων μαζί με όλους τους φοιτητές.

Για τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ΠΑΣΠ ΤΕΙ Χανίων

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr