Μετεξέλιξη του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης σε Αλεξάνδρειο Πανεπιστήμιο

Μετεξέλιξη του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης σε Αλεξάνδρειο Πανεπιστήμιο

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας ενημερώνουν πως ο Πρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Κώστας Βαρσαμίδης στα πλαίσια έναρξης της διαδικασίας μετεξέλιξης του ΑΤΕΙΘ σε Αλεξάνδρειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης δήλωσε πως θα συσταθεί επιτροπή για την υποβολή συνολικού ιδρυματικού σχεδίου υλοποίησης ακαδημαϊκής ολοκλήρωσης, που αφορά μελέτες σκοπιμότητας και προσδιορισμό παραμέτρων εκπαιδευτικής και υλικοτεχνικής επάρκειας των Τμημάτων του ΑΤΕΙΘ.

Η διαδικασία αυτή θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και είναι απαραίτητη η ενεργός συνδρομή όλων των συναδέλφων ώστε να παρασχεθεί η δυνατότητα αποτελεσματικής και επιτυχημένης διεκδίκησης της αυτοτελούς και αυτοδύναμης παρουσίας του ΑΤΕΙΘ στον Πανεπιστημιακό χώρο.


Με δεδομένη την εμπειρία του Σχεδίου ΑΘΗΝΑ και την εξέλιξη της διαδικασίας του υπό σύσταση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής είναι πλέον φανερό ότι η ακρίβεια και η προσεκτική επιλογή των χειρισμών που θα πρέπει να γίνουν από το ΑΤΕΙΘ θα καθορίσει και το βαθμό επιτυχίας της μετεξέλιξης αυτής.

Είναι ώρα κρίσιμων επιλογώ καθοριστικών για το μέλλον του ΑΤΕΙΘ.

Η δυναμική που έχει αναπτύξει το ΑΤΕΙΘ τα τελευταία χρόνια αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα, που κατάλληλα αξιοποιούμενο θα αποδώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. 

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας επιδιώκοντας την ουσιαστική και ακαδημαϊκά δυναμική πορεία του Ιδρύματός μας.

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης μπορείτε να την δείτε εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε επίσης σχετικές δηλώσεις του Πρύτανη με τις προοπτικές και την ακαδημαϊκή εξέλιξη του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr