εναρκτήρια τελετή, Προγράμματος, Μεταπτυχιακών Σπουδών, ΤΕΙ Θεσσαλίας Επιτυχημένη εναρκτήρια τελετή Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΙ Θεσσαλίας

Επιτυχημένη εναρκτήρια τελετή Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΙ Θεσσαλίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ Θεσσαλίας η εναρκτήρια τελετή του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων- ΜΒΑ» (Μaster in Business Administration) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΔΕ) του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) είναι ειδικά σχεδιασμένο για την προετοιμασία εξειδικευμένων και ικανών στελεχών για απασχόληση σε φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που θα προωθήσουν την ανάπτυξη των Ελληνικών επιχειρήσεων και της Ελληνικής Οικονομίας.


Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη σύνδεση της παροχής υψηλής γνώσης με την παραγωγή και στην ανάπτυξη της έρευνας στο αντικείμενο της Διοίκησης και Οικονομίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων Γεώργιος Σούλτης, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Καθηγητής Παναγιώτης Γούλας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Καθηγητής Ευστάθιος Βελισσαρίου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Αναπληρωτής Καθηγητής Βασίλειος Γερογιάννης και o Διευθυντής του ΠΜΣ, Καθηγητής Ιωάννης Παπαδημόπουλος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη διάλεξη στη γνωστική περιοχή της Χρηματοοικονομικής Λογιστικής από τον αξιότιμο Καθηγητή Γεώργιο Αληφαντή, πρώην Ορκωτό Ελεγκτή και Σύμβουλο Επιχειρήσεων.

Δρ. Ιωάννης Παπαδημόπουλος Καθηγητής

Διευθυντής του ΠΜΣ με τίτλο «Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - ΜΒΑ»

(Μaster in Business Administration).

Θέλεις να ενημερώνεσαι για όλα τα διαθέσειμα προγράμματα Μεταπτυχιακών σπουδών; (ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr