Μεταπτυχιακές σπουδές στην επιστήμη Οίνου και Ζύθου από το ΤΕΙ Αθήνας

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στην «Επιστήμη Οίνου και Ζύθου – Master of Science in Wine and Beer Science» με κατευθύνσεις: Οίνος (Wine) ή Ζύθος (Βeer) , υλοποιεί, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, το Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Αθήνας.

Σκοπός του Προγράμματος είναι οι απόφοιτοί του να διαθέτουν τις σύγχρονες κατάλληλες και επαρκείς υψηλού επιπέδου γενικές και ειδικές επιστημονικές τεχνικο-οικονομικές γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες ώστε αυτοδύναμα και βέλτιστα να σχεδιάζουν, να προγραμματίζουν, να οργανώνουν, να συντονίζουν, να διευθύνουν, να αξιολογούν, να ελέγχουν και να αναπτύσσουν καινοτόμα επιχειρήσεις οίνου και ζύθου, αξιοποιώντας, εξελίσσοντας και προάγοντας τη σχετική έρευνα και τεχνογνωσία. 

Χρονική διάρκεια 


Η χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου είναι τρία (3) εξάμηνα σπουδών, (στο τρίτο εξάμηνο εκπονείται μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία). 

Διεξαγωγή μαθημάτων 

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε απογευματινό/βραδυνό ωράριο ορισμένες ημέρες της εβδομάδος αξιοποιώντας και σύγχρονες τεχνικές τηλεδιάσκεψης. 

Υποψήφιοι 

Στο Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί μετά από επιλογή πτυχιούχοι A.Ε.Ι. της ημεδαπής ή των ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής και συγκεκριμένα των Τμημάτων Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών, καθώς και πτυχιούχοι ή διπλωματούχοι άλλων συναφών τμημάτων Τ.Ε.Ι. και Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής. 

Δικαιολογητικά – Υποβολή Αιτήσεων 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τον φάκελο υποψηφιότητάς τους από την 10η έως και την 30η Ιουνίου 2014 στη Γραμματεία της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας στη διεύθυνση: 

Γραμματεία Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής

Για το Π.Μ.Σ. «Επιστήμη Οίνου και Ζύθου»

Τ.Ε.Ι. Αθήνας

Αγ. Σπυρίδωνος, 12243 Αιγάλεω, Αττική

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική σελίδα: http://www.teiath.gr/stetrod/oenology/articles.php?id=30650&lang=el του Π.Μ.Σ. και στην κα Άρτεμις Μαρκεσίνη, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Γραμματείας της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 2105385501-2, fax: 2105907897).

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr