Στην ψυχιατρική κλινική η φοιτήτρια του ΤΕΙ Αθήνας που έκλεψε αυτοκίνητο και τράκαρε 25 αυτοκίνητα

Στην ψυχιατρική κλινική η φοιτήτρια του ΤΕΙ Αθήνας που έκλεψε αυτοκίνητο και τράκαρε 25 αυτοκίνητα

Ένα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Καλαμάτας περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν μια 24χρονη φοιτήτρια που σπουδάζει στο ΤΕΙ Αθήνας άρπαξε ένα αυτοκίνητο και έκανε τρελή πορεία στο κέντρο της Καλαμάτας.

Όλα ξεκίνησαν στην οδό Κανάρη, όταν ένας νεαρός είδε την 24χρονη φοιτήτρια να τρυπώνει στη θέση του συνοδηγού ενώ πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του. Στην προσπάθειά του να την απομακρύνει, βγήκε από το όχημα για να πάει στην πλευρά της. Όμως, η νεαρή βρήκε την ευκαιρία να αρπάξει το όχημα και με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μέσω της οδού Γεωργούλη να βγει στην οδό Αριστομένους... Διαβάστε περισσότερα για το περιστατικό εδώ.


Ψυχολογικά Προβλήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους», η κοπέλα αντιμετωπίζει χρόνια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που και η ίδια φώναζε, όταν έμπαινε στο συμβατικό όχημα της Ασφάλειας.

Τέλος να σημειωθεί ότι μετά την απολογία της, οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας όπου και παραμένει.

Τα αδικήματα που κατηγορείται μεταξύ άλλων είναι για κλοπή, για διατάραξη συγκοινωνίας, για φθορά ξένης περιουσίας καθώς και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Το ευχάριστο στην όλη ιστορία είναι ότι δε θρηνήσαμε θύματα, αφού η πλατεία και οι δρόμοι της Καλαμάτας ήταν γεμάτοι κόσμο.

Όλες οι Φοιτητικές Ειδήσεις εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr