Κλειστή η ΑΣΠΑΙΤΕ λόγω επίθεσης σκύλων - Αναβολή εξετάσεων!

Κλειστή η ΑΣΠΑΙΤΕ λόγω επίθεσης σκύλων - Αναβολή εξετάσεων!

Η Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης  θα παραμείνει κλειστή έως ότου να επιλυθεί το πρόβλημα από τις αρμόδιες αρχές.

Την αναστολή λειτουργίας της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) εξαιτίας του προβλήματος που έχει προκύψει από τις επιθέσεις αδέσποτων σκύλων, αποφάσισε η διοίκηση της Σχολής.  


Οπως ανακοινώθηκε η ΑΣΠΑΙΤΕ θα παραμείνει κλειστή έως ότου να επιλυθεί το πρόβλημα από τις αρμόδιες αρχές ενώ έγινε εκτίμηση και προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος της αγέλης σκύλων από εξειδικευμένο κτηνίατρο. 

Η προσπάθεια αυτή που πραγματοποιήθηκε χθες , δεν έφερε άμεσα αποτελέσματα και θα επαναληφθεί αύριο Τρίτη Στο πλαίσιο της αναστολής λειτουργίας της σχολής, δεν θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις της Δευτέρας και Τρίτης ενώ η ακαδημαϊκή κοινότητα θα ενημερωθεί εκ νέου αύριο Τρίτη. Οπως ανακοινώθηκε από τη σχολή, θα ληφθεί μέριμνα για την εξέταση όλων των μαθημάτων που είχαν προγραμματισθεί να εξετασθούν τις δύο αυτές ημέρες αλλά και όσες άλλες χρειαστεί.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr