Νέος πρόεδρος των Πτυχιούχων Γεωπόνων Τ.Ε. της ΠΕΠΤΕΓ ο Βασίλης Κρανιάς

Νέος πρόεδρος των Πτυχιούχων Γεωπόνων Τ.Ε. της ΠΕΠΤΕΓ ο Βασίλης Κρανιάς

Ο Βασίλης Κρανιάς είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΕΠΤΕΓ μετά την παραίτηση του Γιάννη Πετράτου ο οποίος μετανάστευσε μόνιμα για επαγγελματικούς λόγους στη Ολλανδία.

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΠΤΕΓ έκανε δεκτή την παραίτηση του Γιάννη Πετράτου τόσο από το αξίωμα του προέδρου της Ένωσης άλλα και από το Κ.Δ.Σ. της Ένωσης.


Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Κ.Δ.Σ. της ΠΕΠΤΕΓ βάση του καταστατικού και σχετική πρόταση και ψηφοφορία, πρόεδρος εκλέχθηκε ο Βασίλης Κρανιάς που έως σήμερα ήταν Αναπληρωτής Γραμματέας, την θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα αναλαμβάνει ο Πέρος Χαράλαμπος.

Την θέση του Γιάννη Πετράτου στο Κ.Δ.Σ. της Ένωσης καταλαμβάνει η κα Πασχαλίδου Πασχαλία από το Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης.

Ο Βασίλης Κρανιάς είναι Πτυχιούχος Γεωπόνος Τ.Ε. της Γεωπονικής Σχολής του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας του Τμήματος Φυτικής Παραγωγής , εργάζεται ως Γεωπόνος Τ.Ε. στα Τρίκαλα ενώ παράλληλα ασκεί και αγροτική δραστηριότητα. Είναι πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Τρικκαίων, επίσης είναι και πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας της ΠΕΠΤΕΓ.

Το Κ.Δ.Σ. ευχαριστεί τον απερχόμενο πρόεδρο Γιάννη Πετράτο για την έως τώρα επιτυχημένη και δημιουργική προσφορά του στην Ένωση και στον κλάδο των Πτυχιούχων Γεωπόνων Τ.Ε. και του εύχεται κάθε επιτυχία στην νέα του επαγγελματική δραστηριότητα.

Ο νέος πρόεδρος της ΠΕΠΤΕΓ Βασίλης Κρανιάς δήλωσε μετά την ανάληψη το καθηκόντων του τα εξής :

"Όλοι ενωμένοι θα συνεχίσουμε ως Επιστημονική Ένωση να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των Πτυχιούχων Γεωπόνων Τ.Ε. της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ώστε να ενισχύσουμε τον ενεργό ρόλο μας και την ενεργή παρουσία μας σε όλο το φάσμα του Αγροτοδιατροφικού τομέα.

Θα απαιτήσουμε και θα παλέψουμε για την οριστική τακτοποίηση της θεσμικής μας εκπροσώπησης η οποία εκκρεμεί , και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια στην επίλυση προβλημάτων που εμποδίζουν την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος μας από στρεβλώσεις και συντεχνιακές παρεμβάσεις.

Οι Πτυχιούχοι Γεωπόνοι Τ.Ε. της ΠΕΠΤΕΓ ως Υπεύθυνοι Επιστήμονες παρέχουν και θα συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στον Επαγγελματία Αγρότη & Κτηνοτρόφο.

Θα συνεχίσουμε το έργο μας ώστε ο Αγροτοδιατροφικός και ο Κτηνοτροφικός Τομέας που υπηρετούμε , να αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες στην ανάκαμψη του πρωτογενούς τομέα και κατ΄ επέκταση της εθνικής μας οικονομίας."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr