Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΙΕΚ: 8.819 θέσεις Μαθητείας-Πρακτικής Άσκησης σε φορείς του Δημοσίου Τομέα για το 2017-2018 (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Σπουδαστές ΙΕΚ: 8.819 θέσεις Μαθητείας-Πρακτικής Άσκησης σε φορείς του Δημοσίου Τομέα 2017-2018

Δημοσιεύτηκε η κοινή υπουργική απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δ. Μπαξεβανάκη και της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ρ. Αντωνοπούλου, για τον καθορισμό του αριθμού μαθητών της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΠΑ.Λ - Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας, ΙΕΚ και ΕΠΑ.Σ. ) που θα πραγματοποιήσουν Μαθητεία - Πρακτική Άσκηση σε φορείς του Δημοσίου Τομέα κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Μαθητείας ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Το σύνολο των μαθητών που θα απασχοληθούν σε θέσεις Μαθητείας σε φορείς του Δημοσίου Τομέα κατά το ακαδ. έτος έτος 2017-2018 είναι 8.819.

Αποφασίζεται:

Ο καθορισμός αριθμού μαθητών της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΠΑ.Σ., ΕΠΑ.Λ - Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας και ΙΕΚ) που θα πραγματοποιήσουν Μαθητεία - Πρακτική Άσκηση σε φορείς του Δημοσίου Τομέα κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Η «Μαθητεία» αλλάζει - Τι πρέπει να ξέρετε

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr