Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Εστιακοί φοιτητές: Χωρίς κλιματισμό η Εστία της ΑΣΠΑΙΤΕ

Εστιακοί φοιτητές: Χωρίς κλιματισμό η Εστία της ΑΣΠΑΙΤΕ

«Για μια ακόμη φορά οι εστιακοί φοιτητές βιώνουμε τραγικές καταστάσεις μέσα στην εστία μας! Την ώρα που η χώρα μας δοκιμάζεται από το χειρότερο καύσωνα των τελευταίων δεκαετιών, εμείς "λιώνουμε" μέσα στα δωμάτια μας καθώς δε λειτουργεί λόγω βλάβης το σύστημα κλιματισμού»!

Την παραπάνω σοβαρή καταγγελία κάνει ο Φοιτητικός Σύλλογος της Εστίας ΑΣΠΑΙΤΕ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «την ίδια ώρα που μεγάλες πυρκαγιές ξεσπούν η μία πίσω από την άλλη, γύρω από την εστία σε απόσταση αναπνοής υπάρχουν διάσπαρτες εκτάσεις με ξερά χόρτα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πρόληψη να καθαριστούν!

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Με αυτή την κατάσταση να επικρατεί στα δωμάτια μας μόνο γέλια μας προκαλούν οι δηλώσεις της κυβέρνησης να "αποφεύγουμε τις μετακινήσεις"!», σχολιάζει ο Σύλλογος.

Οι φοιτητές θέτουν το ερώτημα πώς θα προστατευτούν από τον καύσωνα και από την πιθανότητα εκδήλωσης πυρκαγιάς, χωρίς να υπάρχει καμιά σχετική μέριμνα και απαιτούν σχετικά μέτρα, σημειώνοντας: «Αντί να λένε μεγάλα λόγια στις ειδήσεις και να περηφανεύονται που όλα "λειτουργούν ρολόι" την ώρα που η μισή Ελλάδα δοκιμάζεται από τις πυρκαγιές και τον καύσωνα ας κάνουν έστω τα στοιχειώδη»!

Οι φοιτητές απαιτούν:

  • Να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κλιματισμό των δωματίων μας.
  • Να καθαριστούν άμεσα από τις αρμόδιες αρχές τα ξερά χόρτα που υπάρχουν γύρω από τις εστίες.
  • Τώρα γενναία αύξηση της χρηματοδότησης προς τις εστίες και τις σχολές! Αναβάθμιση των υποδομών της εστίας μας!  

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών