Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΑΣΠΑΙΤΕ: Αποτελέσματα ΕΠΠΑΙΚ-ΠΕΣΥΠ 2018

ΑΣΠΑΙΤΕ: Αποτελέσματα ΕΠΠΑΙΚ-ΠΕΣΥΠ 2018

Ανακοινώθηκαν χθες Τρίτη τα αποτελέσματα της κλήρωσης στα Προγράμματα ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ για το 2018 - 2019.

Σύμφωνα με την ΑΣΠΑΙΤΕ στις 27/08/2017 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στην έδρα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημιου, για τον καθορισμό των επιτυχόντων και των επιλαχόντων στα προγράμματα ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Τα αποτελέσματα και η διαδικασία της κλήρωσης επικυρώθηκαν σε σημερινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΣΠΑΙΤΕ και περιλαμβάνονται στους πίνακες αποτελεσμάτων που ανακοινώνουμε σήμερα.Η ταυτοποίηση των υποψηφίων γίνεται με τον Αριθμό Ταυτότητας είτε το Α.Φ.Μ. τους.

Η διαδικασία των τεχνικών ελέγχων θα ολοκληρωθεί σύντομα. Τη Δευτέρα 03/09/2017 θα ανακοινωθεί ο πίνακας των αρχικά επιτυχόντων φοιτητών στα προγράμματα ΕΠΠΑΙΚ - ΠΕΣΥΠ. Επίσης, θα καθοριστεί η διαδικασία και το διάστημα αποστολής του φακέλου δικαιολογητικών.

Τα αποτελέσματα ΕΠΠΑΙΚ 2018 μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Τα αποτελέσματα ΠΕΣΥΠ 2018 μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών