Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 1η Συνέλευση ΤΕΙ Ηπείρου για τα Φοιτητικά Θέματα

1η Συνέλευση ΤΕΙ Ηπείρου για τα Φοιτητικά Θέματα

Καλούνται τα μέλη της Συνέλευσης του ΤΕΙ Ηπείρου στην 1η συνεδρίαση που θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00΄ π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου στην Άρτα, Γέφυρα Αράχθου, για συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

1. Αριθμός εισακτέων φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2017 - 2018


2. Απασχόληση Φοιτητών

3. Αριθμός σιτιζομένων φοιτητών στα Ιωάννινα

4. Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής Επιλογής-Εξέλιξης για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ε.Π. στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο "Πολυβάθμια Διασυνδεδεμένα Συστήματα Μεταγωγής Δικτύων"

5. Επί εγγράφου μελών ΕΠ

6. Διαχείριση των εσόδων από τα πλυντήρια της Φοιτητικής Εστίας στην Άρτα (Εισηγήτρια Αν. Προϊσταμένη τμ. Φοιτητικής Μέριμνας και Σταδιοδρομίας)

7. Συγκρότηση επιτροπών ΤΕΙ Ηπείρου

8. Συγκρότηση μελών επιτροπής αξιολόγησης του Δημόσιου Ανοικτού Διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη μίσθωσης χώρου κατάλληλου ως εστιατορίου για τους φοιτητές του ΤΕΙ Ηπείρου στην Άρτα

9. Έγκριση προκήρυξης Δημόσιου Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκμετάλλευσης του κυλικείου του ΤΕΙ Ηπείρου στην Άρτα

10. Επί της απόφασης της επιτροπής για την κατακύρωση του Συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια Η/Υ και αναλωσίμων Η/Υ, για τις ανάγκες των τμημάτων του ΤΕΙ Ηπείρου

11. Συγκρότηση Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Διοικητικού Προσωπικού (Δ.Π.) του ΤΕΙ Ηπείρου (Εισηγήτρια Αν. Προϊσταμένη τμ. Εκπαιδευτικού, Διοικητικού και Λοιπού Διδακτικού Προσωπικού)

12. Έγκριση αμοιβής για πρόσθετη απασχόληση μέλους Δ.Π.

13. Ενημέρωση επί των δαπανών που πραγματοποιούνται με έγκριση Προέδρου ΤΕΙ

14. Έγκριση δαπανών και αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης

Με την ίδια Πράξη, χρέη Γραμματέα της Συνέλευσης θα ασκήσει η Σταυρούλα Γιαννάκη του κλάδου ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού, με αναπληρώτρια την Παπάζογλου Άννα του κλάδου ΤΕ Τεχνολογίας Γεωπονίας. 

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου

Ευριπίδης Γλαβάς

Καθηγητής

Οι φοιτητές του ΤΕΙ Ηπείρου που θέλουν να μείνουν ενημερωμένοι μπορούν να κάνουν LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση Φοιτητών ΤΕΙ Ηπείρου» για να μείνουν ενημερωμένοι!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr