Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

Φοιτητές, φοιτήτριες, κατασκήνωση, ΑΠΘ,Χαλκιδική Φοιτητές και φοιτήτριες από την Ευρώπη στην πανεπιστημιακή κατασκήνωση του ΑΠΘ στη Χαλκιδική

Φοιτητές και φοιτήτριες από την Ευρώπη στην πανεπιστημιακή κατασκήνωση του ΑΠΘ στη Χαλκιδική

Σαράντα φοιτητές και φοιτήτριες από την Ευρώπη βρίσκονται στην Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στην Καλάνδρα Χαλκιδικής, για να συμμετάσχουν στο θερινό σχολείο, με θέμα "Entrepreneurial skills, innovation and creativity", που διοργανώνει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Το θερινό σχολείο εντάσσεται στο πρόγραμμα #EuropeHome στο οποίο συμμετέχουν 5 πανεπιστήμια και είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+, που συμπεριλαμβάνει όχι μόνο σπουδές αλλά και πρακτική άσκηση των φοιτητών/τριών σε επιχειρήσεις. Στο θερινό σχολείο διδάσκουν 10 καθηγητές/τριες από τα συμμετέχοντα πανεπιστήμια.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

«Η συμμετοχή όλων αναμένεται να είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη εκπαιδευτική εμπειρία που θα εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων. Επιπλέον, η συνεργασία με φοιτητές/τριες από διαφορετικά κράτη της Ευρώπης θα διευρύνει τον κοινωνικό και διαπολιτισμικό προσανατολισμό» αναφέρει η διευθύντρια Εργαστηρίου Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Ανάπτυξης του ΑΠΘ, αναπληρώτρια καθηγήτρια Στέλλα Κωστοπούλου.

Αύριο, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α του ΑΠΘ, στο πλαίσιο του θερινού σχολείου, θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους φοιτητές.

πανεπιστημιακή κατασκήνωση του ΑΠΘ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr