Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Διμοιρίες ΜΑΤ απείλησαν να εισβάλλουν στο ΤΕΙ Άρτας για να σπάσουν την φοιτητική κατάληψη

Εκτονώθηκε η κατάσταση στο ΤΕΙ Άρτας ύστερα από παρέμβαση διδασκόντων του ΤΕΙ και φοιτητών. Νωρίτερα, διμοιρίες των ΜΑΤ απείλησαν να εισβάλουν για να σπάσουν την φοιτητική κατάληψη του διοικητήριου. Το ζήτημα λύθηκε με συνεννόηση μεταξύ των φοιτητών και των διδασκόντων, και τα ΜΑΤ αποχώρησαν.

Το δημοσίευμα του epirusgate.gr κατά τις 5 μ.μ. ανέφερε:

«Το φασιστικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμα μία φορά η καταρρέουσα κυβέρνηση Σαμαρά, αυτή τη φορά στον ευαίσθητο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην πόλη της Άρτας. Αυτή την ώρα διμοιρίες των ΜΑΤ- η μία από τις διμοιρίες έφτασε από τα Γιάννενα-είναι έτοιμες να  εισβάλλουν στο κτίριο των ΤΕΙ της Άρτας που τελεί υπό κατάληψη από φοιτητές του τμήματος Λαϊκής Παραδοσιακής Μουσικής καινα  σπάσουν την κατάληψη!!!

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Σάββατο μεσημέρι, ελάχιστες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα η κυβέρνηση Σαμαρά επιλέγει τη βία αντί για το διάλογο απέναντι στα σοβαρότατα προβλήματα στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ένταση, πάνοπλοι αστυνομικοί των ΜΑΤ και συνθήματα κατά της Αστυνομίας, συνθέτουν αυτή την ώρα την εικόνα στο κτίριο των ΤΕΙ Ηπείρου στην Άρτα. Νεότερα σε λίγο...»

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών